Panathinaikos'tan büyük bomba! Fatih Terim'in yerine geliyor

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevi için dünyaca ünlü bir teknik direktöre teklifi yaptığı öğrenildi.

Panathinaikos'tan büyük bomba! Fatih Terim'in yerine geliyor

Yunanistan'da bu sezon şampiyonluğu rakibine kaptıran Panathinaikos'ta kaçan şampiyonluk sonrasında Fatih Terim'le yollar ayrılmıştı. Yeşil-Beyazlı kulübün ünlü bir teknik direktöre teklif yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

LİGİ 4. BİTİRDİ

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Panathinaikos, kötü gidişatın ardından Ivan Jovanovic ile yolları ayırma kararı almıştı. Çok geçmeden takımın başına Fatih Terim getirilmişti. Normal sezonu 56 puanla dördüncü bitiren Panathinaikos, Play-Off'lara katılmaya hak kazanmıştı. Play-Off'ta PAOK maçına kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren Yeşil-beyazlılar, PAOK'a 4-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından Fatih Terim'in koltuğu sallanmaya başlamıştı.

'HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM'

Terim, müsabakanın ardından şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sene sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız. Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz. Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına her şeyi açıklayacağım.’

Haberin Devamı

Panathinaikostan büyük bomba Fatih Terimin yerine geliyor

FATİH TERİM'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI

Panathinaikos'ta Fatih Terim'in ayrılığı resmiyete döküldü. Tecrübeli teknik adam da yaptığı açıklamayla yaşananları doğruladı. İşte Terim'in yaptığı açıklama;

"Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı."

SARRİ'YE TEKLİF YAPILDI

Fatih Terim'le resmen yolların ayrılmasının ardından sezonu tamamlayan Panathinaikos, ligin sona ermesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına hemen başladı.

Haberin Devamı

Panathinaikostan büyük bomba Fatih Terimin yerine geliyor

Yunan ekibi Lazio ile yollarını ayıran Maurizio Sarri'ye resmi transfer teklifinde bulundu. Sarri ise yapılan bu teklife düşünmek için zaman isteyerek henüz net bir cevap vermedi.

YORUM YAZ