Okan Buruk'un 'sezon sonu ayrılacak' açıklaması sonrası Muslera'dan paylaşım 'Önce güvenlik'

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Fernando Muslera hakkında bir süredir ayrılık iddiaları ortaya atılıyordu. Bu iddialara yanıt teknik direktör Okan Buruk'tan geldi ve iddiaları doğruladı. Buruk'un açıklamaları Galatasaraylıları epey üzerken, lige verilen milli arada ülkesi Arjantin'in yolunu tutan Muslera dönüş yolundan eğlenceli bir paylaşım yaptı.

Okan Buruk'un 'sezon sonu ayrılacak' açıklaması sonrası Muslera'dan paylaşım 'Önce güvenlik'

Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, TV100'de birçok konuda açıklamalar yaparken Fernando Muslera'nın geleceğine dair sarı-kırmızılı taraftarları üzen sözlere de imzasını attı.

Haberin Devamı

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve kulübün efsanelerinden biri haline gelen kaleci Fernando Muslera'nın, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Buruk şu ifadeleri kullandı:

'ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR'

"Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini... Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci."

Haberin Devamı

Okan Burukun sezon sonu ayrılacak açıklaması sonrası Musleradan paylaşım Önce güvenlik

'İYİ KALECİ BULMAK ÇOK ZOR'

"Gerçekten iyi bir kaleci bulmak kolay değil. Fenerbahçe, 10 milyon Euro mu verdi Livakovic'e, 8-9 mu? İyi para veriyorsun iyi kaleci için, bilemiyorsun da sana ne kadar adapte olacak. Şu an kaleci için herhangi bir transfer çalışmamız yok. Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor."

TATİL BİTTİ DÖNÜYOR

Lige verilen milli ara nedeniyle Fernando Muslera, Mauro Icardi ve Lucas Torreira ülkelerine gitmişti. Üçlü geri dönüyor. Okan Buruk'un 'takımdan ayrılacak' açıklamalarını yaptığı saatlerde ise Fernando Muslera'dan güldüren bir paylaşım geldi.

Uçakta koltuğuna büyük bir nazar boncuğu koyan tecrübeli eldiven 'önce güvenlik arkadaşlar' ifadelerini kullandı.

Okan Burukun sezon sonu ayrılacak açıklaması sonrası Musleradan paylaşım Önce güvenlik

SOKAK SATIN ALDI

Geçtiğimiz günlerde Uruguay basını Muslera hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. İddiaya göre öncesinde Uruguay 3. Lig'inde mücadele eden Sportivo Bella Italia'yı satın aldığı haberleriyle gündeme gelen Muslera, Uruguay'da bir sokak satın aldı.

Uruguay basınında yer alan haberlere göre; Muslera, Maldonado bölgesindeki bir sokak için 266 bin dolar ödedi. Belediye tarafından onaylanan bu satış için Belediye Başkanı Alexandro Infante, Muslera'nın Maldonado'da yaşayan ve yatırım yapan bir vatandaş olduğunu vurguladı, yapılan satışın yalnızca ünlü bir isimle ilgili olmadığını belirtti.
Ancak bölge sahipleri bu duruma tepki gösterdi ve iptali için 12 binden fazla imza toplandı.

Haberin Devamı

 

 

YORUM YAZ