Okan Buruk'tan Victor Osimhen itirafı: Görüntülü konuştum, ikna oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bütün dünyada geniş yankı uyandıran Osimhen’in transfer sürecini ve Kerem Aktürkoğlu’nun sürpriz ayrılığını değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, Nijeryalı golcüyle görüntülü konuştu ve işi bitirdi.

Galatasaray'ın tüm dünya futbolunda ses getiren Victor Osimhen transferinin yankıları sürüyor. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk da tarihi transferle ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

'OSİMHEN'LE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTUM, İKNA OLDU'

Milliyet'in haberine göre, menajer George Gardi’den Osimhen için gelen telefonu doğrulayan Buruk, “Benim bir tarzım var. Futbolcuyla telefonda görüntülü konuşmak gibi... Osimhen’le konuştum ve ikna oldu. Galatasaray’a gelmeyi çok heyecan verici buldu. Zaten aklımda da çift forvete dönme fikri vardı. Böyle bir fırsat kaçmazdı” dedi. Sarı-kırmızılı teknik adam, bu transferle birlikte forvette kaliteli alternatiflere sahip olarak elini rahatlattı.

Okan Buruktan Victor Osimhen itirafı: Görüntülü konuştum, ikna oldu

'KEREM'İN GİTMESİ BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU'

Cim-Bom’un hocası, Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gitmesiyle ilgili olarak ise “Benim için sürpriz oldu. Aslında istemiyordum ama Kerem, ‘Benim için hayatımın fırsatı ve bunu değerlendirmek istiyorum’ dedi. Oyuncu gitmeyi kafasına koymuşsa dur diyemezsin. Böyle bir durumda kafası belki hep orada olacaktı. Kerem’e başarılar diledim ve izin verdim” diye konuştu. İtalya’da kalan Buruk transferde bizzat yer alacak.

Haberin Devamı

OSIMHEN: 'MERTENS İLE KONUŞTUM'

İstanbul’a dün saat 03.20’de özel uçakla gelen Victor Osimhen, çok sayıda Galatasaray taraftarının karşılamasıyla kendinden geçti. Onlarla birlikte tezahürata katılan Nijeryalı golcü, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde, “Burada olduğum için çok mutluyum. İnanılmaz bir atmosfer var. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum” dedi. Dries Mertens ile daha önce Napoli’de birlikte forma giydiğine de değinen Osimhen, “Bana çok yardımcı oldu. Buraya gelmeden önce onunla da konuştum. Onunla sahada olmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Okan Buruktan Victor Osimhen itirafı: Görüntülü konuştum, ikna oldu

YORUM YAZ