Okan Buruk ısrarcı! İşte Galatasaray'ın Scott McTominay planı

Gabriel Sara’yı 10 numara pozisyonunda kullanmak isteyen Okan Buruk, Torreira’nın yanına güçlü bir takviye talep etti. Galatasaray, eski gözdesi Scott McTominay’ı yeniden gündemine aldı. Rakip çok ama Aslan’ın en büyük kozu, Şampiyonlar Ligi...

Okan Buruk ısrarcı! İşte Galatasaray'ın Scott McTominay planı

Scott McTominay bir kez daha Galatasaray’ın transfer gündeminde. Gabriel Sara takviyesiyle orta sahayı güçlendiren, ancak yıldız futbolcuyu forvet arkasında kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Lucas Torreira’nın yanına güçlü bir isim arıyor. Yaz başından beri Aslan’ın radarında olan, ancak kulübü Manchester United’ın kesin kararını vermemesi sebebiyle transferi gerçekleşmeyen McTominay konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Resmi görüşmeler başlayacak

İngiliz devi, İskoç oyuncuyla yapılan son görüşmenin ardından satışla ilgili resmi görüşmelerin başlayacağını ve tekliflerin değerlendirmeye alınacağını duyurdu. United’ın ilk etapta masaya oturacağı kulüpler de kesinleşti.

Okan Buruk ısrarcı İşte Galatasarayın Scott McTominay planı

Manchester United’dan ayrılması kesinleşen Scott McTominay; Okan Buruk’un transfer listesinde ilk sıralarda.

Talibi çok!

İngiliz basınına göre 27 yaşındaki futbolcunun resmi talipleri, Crystal Palace, Brighton, Fulham, Napoli ve Galatasaray. Gazetelerde United’ın 20 milyon Pound gibi bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu iddia ediliyor.

Devler Ligi kozu

Diğer taraftan McTominay’ın Premier Lig’de kalma isteğinin ağır bastığı da detaylar arasında. Ancak Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda bu transferde avantajlı konuma geçeceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Okan Buruk ısrarcı İşte Galatasarayın Scott McTominay planı

Limit açılacak

Öte yandan Galatasaray’ın play-off turunu geçerek Şampiyonlar Ligi aşamasına kalması halinde, çok ciddi bir transfer limiti de açılmış olacak. Ayak bastı parasıyla birlikte 18 milyon Euro civarında bir transfer bütçesi ortaya çıkacak. Geçen yıl aynı dönemde bu limiti Davinson Sanchez takviyesi için kullanan Galatasaray, bu kez orta saha transferinde büyük bir adım daha atmayı hedefliyor.

YORUM YAZ