Michy Batshuayi'den Mauro Icardi itirafı: Fenerbahçe'ye gol atmak...

Galatasaray'ın 2024/2025 sezonu öncesi ilk transferi olan Michy Batshuayi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya yanıt veren Belçikalı yıldız Mauro Icardi hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Michy Batshuayi'den Mauro Icardi itirafı: Fenerbahçe'ye gol atmak...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a transfer olan yeni transfer Michy Batshuayi, beIN SPORTS'a konuştu.

Haberin Devamı

'GALATASARAY BİRKAÇ SENEDİR BENİ İSTİYORDU'

Sarı-kırmızılı takıma imza attığı süreci açıklayan Belçikalı golcü, "Çok güzel bir transfer süreci gerçekleşti. Galatasaray birkaç seneden beri beni istiyordu. Galatasaray forması giydiğim için gurur duyuyorum. Yönetim gerekenleri yaptı ve ben de Galatasaray'dayım." ifadelerini kullandı.

Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | İŞTE MAÇIN ÖZETİ

ICARDI SÖZLERİ

Hücum hattındaki yeni partneri Mauro Icardi hakkında da konuşan Batshuayi, "İyi forvetlerle oynamanın iyi tarafı, iki tarafın da iyi işler yapma çabasıdır. Mauro, çok büyük bir oyuncu ama özelliklerimiz farklı. Ben daha güçlü ve hızlıyım; onun da vizyonu geniş. Birbirimizi tamamlıyoruz. İyi bir ikili olursak güzel bir sonuç ortaya çıkacak." dedi.

FENERBAHÇE SORUSUNA YANIT!

Haberin Devamı

Tecrübeli santrfor, muhabirimizin "Fenerbahçe derbisinde gol atma hayalin var mı?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Ben bir forvetim, forvet için her maç gol atmak çok önemlidir. Bu benim için de geçerli. Takım için önemli olmak istiyorum. Bunun için önemli maçlarda önemli goller atmak istiyorum."

Michy Batshuayiden Mauro Icardi itirafı: Fenerbahçeye gol atmak...

"OKAN HOCA İLE..."

Belçikalı hücumcu, takımın teknik direktörü Okan Buruk için şu cümleleri söyledi: "Okan Hoca’yla çok iyi bir iletişimimiz var. Herkesle İngilizce konuşuyor ve istediklerini direkt söylüyor. Bu da oyun vizyonunu rahat anlamımıza yardımcı oluyor."

YORUM YAZ