Michy Batshauyi ve ailesine yönelik korkunç sözlere yanıt: Ailemi tehdit edenler...

Fenerbahçe forması altında kritik anlarda attığı gollerle takımına büyük bir katkı veren Belçikalı yıldız Michy Batshuayi, Galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. 30 yaşındaki yıldız isim sarı - lacivertli taraftarlardan yoğun tepki alırken sosyal medyadan gelen şoke eden tehditlere karşı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Michy Batshauyi ve ailesine yönelik korkunç sözlere yanıt: Ailemi tehdit edenler...

Üç sezondur Fenerbahçe forması giyen ve özellikle 2023/2024 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Michy Batshuayi'nin sarı - lacivertlilerle olan sözleşmesi sona ermişti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde Galatasaray ile görüşmelere başladı ve transferde son aşamaya gelindi.

HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu önceki gün yaptığı açıklamada; "Resmi imzalar atılmadan herhangi bir şey söylemem doğru değil. İlgilendiğimiz, beğendiğimiz, takımda görmek istediğimiz oyuncu" diye konuşmuştu.

ILICALI'DAN BATSHUAYI SÖZLERİ

Fenerbahçe'de yeni yapılan seçimle birlikte Başkan Ali Koç'un listesinden yönetime giren Acun Ilıcalı ise, Belçikalı yıldızla alakalı olarak, "Biz arzu etseydik Batshuayi’yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun" diye yanıt vermişti.

Adı Galatasaray'la anılan Michy Batshuayi'den sarı-kırmızı hazırlık!

ŞOKE EDEN TEHDİT

Michy Batshuayi, sarı - kırmızılı formayı giymeye hazırlanırken, Fenerbahçe taraftarlarından da büyük tepki vardı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki oyuncunun eşi Amelie Maria gelen tehditlere bir paylaşımla tepki gösterdi. Kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Perde arkasında neler olup bittiğini bilmediğinizde, masumları suçlamayın. Asıl suçlular sorumluluk almayanlardır. Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz? Ne utanç verici!!! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor."

Michy Batshauyi ve ailesine yönelik korkunç sözlere yanıt: Ailemi tehdit edenler...

BATSHUAYI'NİN PERFORMANSI

Türk futboluna ilk olarak Ağustos 2021'de Beşiktaş forması ile 'Merhaba' diyen yıldız oyuncu Eylül 2022'de 3.50 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı - lacivertli formayla tüm kulvarlarda 77 maça çıkan Batshuayi, 44 kez gol sevinci yaşarken beş kez de asist yaptı.

YORUM YAZ