Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Maç sonu açıkladı

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunun en önemli isimlerinin başında gelen Mauro Icardi, Ankaragücü maçının ardından konuştu. Çok özel bir sezonu geride bıraktığını vurgulayan Arjantinli süperstar, Sarı Kırmızılı ekipteki geleceğiyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Maç sonu açıkladı

Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, 2022/23 sezonunu şampiyon tamamladı. Sırasıyla; Beşiktaş (1), Başakşehir (1), İstanbulspor (2) ve Sivasspor (2) maçlarında şov yapan Mauro Icardi bugün de Galatasaray'ın şampiyonluğunu garantilemek için çıktığı Ankaragücü deplasmanında da adeta gövde gösterisi yaptı. 7'de perdeyi açan, 39'da ise yeniden Cim Bom'u öne geçiren golü kaydeden yıldız oyuncu, Galatasaray'ın ligde attığı son 8 gole de imza attı.

Haberin Devamı

GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ

Şampiyonluk yolunda Aslan'ın skor yükünü adeta tek başına çeken Icardi, Galatasaray tarihine de geçti. Arjantinli süperstar, Sarı-Kırmızılılar'da üst üste sekiz gol atan ilk futbolcu oldu. Bu sezon çıktığı 25 karşılaşmada 22 gol, 8 asistlik harika bir performans sergiledi.

Mauro Icardi, Galatasarayda kalacak mı Maç sonu açıkladı

'BANA ÇOK GÜVENDİLER, BENİMLE İLGİLENDİLER'

Ankaragücü galibiyeti sonrası 23. kez şampiyon olan Cim Bom'un yıldızı Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çok özel bir sezonu geride bıraktığını dile getiren Arjantinli süperstar, "Benim için çok özel bir yıldı. Bana çok güvendiler, benimle ilgilendiler. Çok özel ve güzel bir sezon oldu." dedi.

Mauro Icardi, Galatasarayda kalacak mı Maç sonu açıkladı

GALATASARAY'DA KALACAK MI? AÇIKLADI

Sezon sonu sözleşmesinin sona ermesiyle PSG'ye döneceğiyle ilgili konuşan ve Galatasaray'daki geleceğini değerlendiren yıldız forvet, "Fenerbahçe derbisini kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra tatile gideceğim. PSG'de kontratım var, onlarla görüşülmesi gerekiyor. Galatasaray'ı çok seviyorum ama konuşulması gereken birçok şey var." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYON GALATASARAY!

 

YORUM YAZ