Fenerbahçe'ye transferde şok eden haber! Teklifi reddetti

Süper Lig'de transfer bombaları arka arkaya patlamaya devam ediyor. Şampiyonluğu yarışına başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin Victor Osimhen bombası sonrası transfer piyasası çalkalanmaya devam ediyor. Takımların UEFA Avrupa Ligi'ne kadrolarını bildirmeleri için son tarih bu gece. Takımlar bugün yeni transferlerini açıklayabilir. İşte Süper Lig transfer gündeminde anbean yaşananlar...

FENERBAHÇE'YE MEDİNA'DAN ŞOK HABER

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süredir mesai harcadığı Medina'dan kötü haber geldi. 

BOCA YİNE REDDETTİ

Boca Juniors, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı 15 milyon dolar artı sonraki satıştan yüzde 20 pay içeren teklifini reddetti.

KİRALIK TEKLİF KABUL EDİLEBİLİR

ESPN Arjantin'in haberine göre; Fenerbahçe, Medina'yı UEFA kadrosuna yazamayacağı için Boca'nın istediği gibi Ocak ayına kadar oyuncuyu Boca'ya kiralayacak bir formülü kabul edebilir.

OOSTERWOLDE'YE 20 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Kanarya'da transfer olacak futbolcular kadar, takımda kalacak isimler de büyük önem arz ediyor. Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığından sonra bir önemli futbolcusunu daha bırakmak istemiyor. Milli futbolcunun 30 milyon Euro'ya Brighton'a transfer olmasının ardından gözler Jayden Oosterwolde'ye çevrildi.

KATAR'DAN 20 MİLYON EURO TEKLİF

Takvim'in haberine göre, transfer edilirken ödenen bonservis ücreti sebebiyle eleştiri konusu olan Hollandalı futbolcu için, Katar'dan bir kulübün 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü. Ancak bu teklifin karşısına Mourinho engeli çıktı.

MOURINHO BIRAKMIYOR

Portekizli teknik adam tecrübeli sol beki bırakmak istemiyor. Sarı- Lacivertli yöneticilerin Mourinho'nun bu kararını dikkate aldığı ve gelen astronomik teklifi değerlendirmeye almadığı kaydedildi.

Jorge Jesus döneminin devre arasında 6 milyon Euro'ya Parma'dan transfer olan Jayden Oosterwolde'nin sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Başarılı futbolcunun Fenerbahçe ile 2027 Haziran ayına kadar kontratı var. Geçtiğimiz sezon 43 maçta görev alarak 2 gol kaydeden Oosterwolde, bu sezon ise 8 maçta 749 dakika süre aldı.

SELÇUK İNAN’IN GÖZÜ TAYLAN ANTALYALI’DA

Transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep FK, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'yı gündemine aldı.

TAYLAN ANTALYALI GÜNDEMDE

Alt Ligler'de yer alan haberde; Gaziantep FK, Taylan Antalyalı'yı kadrosuna katmaya yakın.

SELÇUK İNAN DEVREDE

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Selçuk İnan'la bir görüşme yapan Taylan, Gaziantep ekibine imza atmaya yakın.

Haberin Devamı
GALATASARAY, LILLE'İN KAPISINI ÇALDI

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, savunma bölgesine de takviye yapmak istiyor. İtalyan gazeteci Nicola Schira'nın haberine göre; sarı - kırmızılılar, Lille'de forma giyen Alexsandro ile ilgileniyor. Fransız ekibi daha önce başka takımlardan gelen gelen iki teklif reddetmişti.

SEMİH KILIÇSOY İÇİN RUS DERBİSİ

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş transer çalışmalarına devam ediyor. Joao Mario'yu İstanbul'a getiren Siyah-Beyazlılar yeni transferini açıklamaya hazırlanıyor. Kanat bölgesine takviyede bulunan Hasan Arat yönetimi, iç transferde de hareketli saatler yaşıyor.

SEMİH SPARTAK MOSKOVA'NIN RADARINDA

Orta Çizgi'de yer alan habere göre Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova, Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy'u transfer listesine aldı.

RUSLAR TEKLİFE HAZIRLANIYOR

Haberde Spartak Moskova'nın Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmak için Beşiktaş ile masaya oturarak resmi transfer teklifi yapmaya hazırlandığı belirtildi.

CSKA MOSKOVA DA DEVREDE

Öte yandan 343 Digital'in haberine göre ise Semih Kılıçsoy için girişimlerde bulunan Rus ekibi CSKA Moskova.

BREZİLYALILAR'DAN BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNE RET!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Hasan Arat yönetimi, kanat transferi için harekete geçti.

 

BEŞİKTAŞ WESLEY İÇİN TEKLİF YAPTI

UOL Esporte'de yer alan habere göre Beşiktaş, Brezilya Ligi temsilcisi Internacional'de forma giyen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Wesley'i radarına aldı. Hasan Arat yönetimi, Brezilyalı futbolcu için kulübüne transfer teklifinde bulundu.

INTERNACİONAL BEŞİKTAŞ'I REDDETTİ

Haberde Internacional'in, Beşiktaş'ın Wesley için yaptığı 7 milyon Euro'luk transfer teklifini reddettiği belirtildi.

İŞTE WESLEY İÇİN İSTENEN BONSERVİS

Internacional yönetimi, Wesley'in bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirledi.

Wesley kimdir?
Futbola Palmeiras'ta başlayan 30 Mart 1999 doğumlu Wesley, EC Vitoria ve Cruzeiro'da forma giydi. 25 yaşındaki sol kanat, Şubat ayında 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Internacional'e imza attı. Oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro. (Ajansspor)

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DE SOL BEKE CHILWELL

İngiliz basınından Team Talk'un haberine göre; Fenerbahçe, Chelsea'de teknik direktör Enzo Maresca'nın kadro dışı bıraktığı 27 yaşındaki İngiliz sol bek Ben Chilwell ile ilgileniyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndan doğan boşluğu Chilwell ile doldurmak istediği ifade edildi.

Öte yandan Telegraph'ın haberine göre; Chelsea, Ben Chilwell'i sezon sonuna kadar Türkiye'ye kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

Haberde, Chilwell'in tek umudunun Türkiye Ligi olduğu ve Türkiye'ye transferinin gerçekleşmemesi halinde devre arasına kadar futboldan uzak kalacağı ifade edildi.

SERGIO OLIVEIRA YUNANİSTAN'A GİDİYOR!

Olympiakos, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Sergio Oliveira ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Sergio Oliveira için Yunanistan ekibinin devreye girdiği belirtildi.

2 YILLIK ANLAŞMA

SDNA'da yer alan habere göre; Olympiakos, Sergio Oliveira ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Haber detayında Galatasaray'a ödenecek bir bonservis rakamı verilmedi.

Galatasaray'ın kadroda düşünmediği ve maaşından kurtulmak istediği oyuncunun sözleşmesini feshedeceği iddia ediliyordu.

FABRIZIO DA DUYURDU

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ise Sergio Oliveria'nın Yunan kulübü Olympiakos ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Transfer bugün resmen açıklanması bekleniyor.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Galatasaray, Sergio Oliveira'yı 2022 yazında 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. 32 yaşındaki orta saha sarı kırmızılı formayı 58 kez giydi ve 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY'DA FABİAN RUİZ SESLERİ!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Victor Osimhen transferiyle birlikte tüm dünyada yankı uyandıran sarı kırmızılılar, gözünü orta saha takviyesine çevirdi.

Takvim'in haberine göre; Adrien Rabiot ile anlaşma sağlayamayan yönetim, Fabian Ruiz için girişimlere başladı. EURO 2024'te İspanya milli takımıyla kupaya uzanan ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Ruiz için PSG ile görüşme gerçekleştirilecek.

Zaire Emery, Vitinha, Joao Neves ve Kang-in Lee orta saha rotasyonunda forma şansı azalan Ruiz için Galatasaray iyi bir seçenek olarak görünse de transferin gerçekleşmesinin zor olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ