Son Dakika Transfer Haberleri | Rekor kırarak Bayern Münih yolunu tutan Sacha Boey geri dönüyor! Anlaşma tamam

Yaz transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala, Süper Lig devleri bomba isimler için harekete geçti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Süper Lig kulüpleri transfer görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi hem Ali Koç hem de Aziz Yıldırım transfer listesine dünya yıldızlarını aldı. Son şampiyon Galatasaray kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirmek için harekete geçti. Öte yandan ara transfer döneminde Bayern Münih yolunu tutan Sacha Boey geri dönüyor. İşte Süper Lig'de gündeme gelen son transfer bombaları (30 Mayıs transfer haberleri)

Son Dakika Transfer Haberleri | Rekor kırarak Bayern Münih yolunu tutan Sacha Boey geri dönüyor! Anlaşma tamam

 Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Süper Lig kulüpleri transfer görüşmelerini sürdürüyor. İşte Süper Lig'de 30 Mayıs transfer haberleri...

Haberin Devamı
TRANSFERDE ORKUN KÖKÇÜ MÜJDESİ!

Beşiktaş yönetimi Orkun Kökçü için aportta bekliyor... Roger Schmidt'in devam etmesi durumunda milli oyuncu Benfica'dan ayrılacak. Feyenoord'dan eski hocası Arne Slot'un Liverpool'un başına geçmesinin ardından Orkun'un adı İngiliz deviyle de anılmaya başladı. Siyah-beyazlı yönetim hem Schmidt kararı hem de Liverpool'un hamlesine göre Orkun için operasyonun düğmesine basacak.

Orkun bir süredir İstanbul'da... Beşiktaşlı bazı yöneticilerle görüştü. Ancak herhangi bir transfer konusu gündeme gelmedi. Çünkü Euro 2024 için milli takım kampına katılacak. Orkun'un babası Halis'te Türkiye'de. Daha önce Benfica'nın Avrupa Ligi maçını Samet Aybaba ile izleyen Halis Kökçü bu kez sadece Aybaba'nın değil Başkan Hasan Arat ve Asbaşkan Hüseyin Yücel'in de konuğu oldu.

Benfica'nın hoca Schmidt ile ilgili vereceği kararın yanı sıra Slot'un da Orkun'u Liverpool'a isteyip istemeyeceğine göre karar vereceklerini anlattı. Orkun'un da kendisinin de Beşiktaşlı olduğunu anlatan Baba Halis Kökçü, "Türkiye'de oynamayı şu anda düşünmüyor. Ancak şartlar ne getirir o da bilinmez. Ancak Türkiye'ye dönüş olursa sadece Beşiktaş" sözünü verdi.

GALATASARAY, İLKAY GÜNDOĞAN'DA ISRARCI

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Barcelona'dan İlkay Gündoğan'ın transferi konusunda ısrarcı. Dursun Özbek yönetimi, İlkay Gündoğan ile önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşecek. Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde İlkay Gündoğan'ı kadroya katmak için şartları zorlayacak.

BERGHUIS İÇİN TEKLİF YAPILDI!

Beşiktaş bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken bir yandan da yıldız oyuncularla görüşüyor. Geçtiğimiz aylarda da gündeme gelen Ajax'ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis için Kartal'dan yeni bir hamle geldi.

Siyah- Beyazlılar'ın 32 yaşındaki yıldız oyuncu için Hollanda ekibine 2.5 milyon Euro+bonuslar içeren yeni bir teklif yaptığı öğrenildi.

Ajax'ın ise bu teklifi şimdilik kabul etmediği belirtildi. Hollandalılar, Berghuis için 7 milyon Euro istiyor. Beşiktaş'ın bu rakamı çok bulduğu ve pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Siyah- Beyazlılar'ın kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için en fazla 4 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı
GÖZÜ ŞAMPİYON LEVERKUSEN'İN PRENSİNDE

Gelecek sezon yeni teknik direktörüyle başlayacak olan Beşiktaş, bir yandan da bu planlara yeni golcüsünü eklemek istiyor. Bundan dolayı elindeki listeden birçok isim üzerinde çalışmada bulunan idareciler, çalışmalarına hız verdi. Yönetimin son olarak, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’le şampiyonluk ipini göğüsleyen Patrik Schick’in peşinde olduğu bildirildi.

FENERBAHÇE'DE ÇILGIN TRANSFER PLANI

Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyan Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon bir yıldızlar topluluğu kurmak istiyor. Bu doğrultuda mevcut başkan Ali Koç'un, Sadio Mane'yi transfer listesinin en başına yazdığı ortaya çıktı. Liverpool’da yıldızı parlayan ve 32 milyon bonservis bedeli ile Alman devi Bayern Münih’e giden tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon ise Suudi Arabistan’ın yolunu tutan isimlerden biri olmuş ve Al-Nassr ile sözleşme imzalamıştı.

BOEY GERİ DÖNÜYOR

Türk futbol tarihinde bir rekora imza atarak 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in yolunu tutan Fransız futbolcu Sacha Boey, yeni takımında kendini gösteremedi. 2028 yılına kadar Bayern Münih'le sözleşmesi bulunan Boey hakkında Alman basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Boey, Süper Lig'e geri dönüyor. Münih ve Galatasaray'ın Boey'in kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymesi için için anlaştığı ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı haberin detayında yer aldı. 

Haberin Devamı
FIRTINA ESKİ OYUNCUSUNU GERİ İSTİYOR

Süper Lig'i 3.sırada tamamlayan Trabzonspor, 2018 yılında Avrupa’ya gönderdiği Okay Yokuşlu'yu, gündemine aldı. West Bromwich ile 1 yıl kontratı kalan Okay Yokuşlu’nun menajeriyle görüşülecek. Gelecek sezon için "Daha hızlı, daha agresif, daha baskılı, daha temaslı bir oyun ortaya koymak istiyoruz" açıklamasını yapan Abdullah Avcı'nın, scout ekibinin bu özellikleri barındırdığını düşündüğü Okay Yokuşlu ile Can Bozdoğan önerilerine sıcak baktığı belirtildi.

GALATASARAY GÖZÜNÜ KARATTTI

Süper Lig'i şampiyon olarak kapatan Galatasaray gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bir yandan da şampiyonlar ligi arenasında boy gösterecek olan sarı-kırmızılılar transferde gözünü kararttı. Orta sahaya süper bir yıldız transferi düşünen Galatasaray’ın listesi oldukça kalabalık. Öne çıkan oyuncuların başında Manchester United’dan Casemiro geliyor. Öte yandan Mateo Kovacic bu isimlerden biri. İngiliz medyası, Casemiro’nun yanı sıra Kovacic için de Galatasaray’ın yoğun mesai harcadığını belirtti. La Liga'da geride kalan sezonda Manchester United'dan kiralanan ve Getafe formasını giyen Mason Greenwood Galatasaray'a imza atabilir.

YORUM YAZ