Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları: Onları çıldırtacağım

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'dan olay bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'i kadroya kattı. Yıldız golcü gece 03:00 civarında İstanbul'a iniş yaptı ve kendisini bekleyen Galatasaray taraftarlarına üçlü çektirdi. İşte tüm yaşanan gelişmeler...

'ATACAĞIM GOLLERLE ONLARI ÇILDIRTACAĞIM'

Havaalanı çıkışında kendisini bekleyen taraftarlara üçlü çektiren Victor Osimhen, GSTV'ye şu açıklamaları yaptı ‘Burada olduğum için çok mutluyum. İnanılmaz bir atmosfer var. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum. Dries ile forma giymiştim. Bana çok yardımcı oldu. Onunla da konuştum buraya gelmeden önce. Onunla sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Gecenin bu saatinde buraya gelen taraftarı görmek beni çok heyecanlandırdı. Atacağım gollerle ben de onları çıldırtmayı ve adımı haykırmalarını istiyorum.’

OSIMHEN İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Victor Osimhen gece 03:00 sularında İstanbul'a geldi

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Victor Osimhen’in kiralık transferini KAP'a bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Haberin Devamı
İLK FOTOĞRAF GELDİ

George Gardi, Victor Osimhen ve İbrahim Hatipoğlu ile birlikte jet önünden bir paylaşımda bulundu.

SON DAKİKA: İSTANBUL'A GELİYOR!

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. DHA; Nijeryalı golcü oyuncunun bu akşam İstanbul'a geleceğini son dakika olarak duyurdu. Sarı Kırmızılılar, Osimhen'i bu gece saat 00.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne getirmek üzere uçuş planı yaptı.

OSIMHEN GALATASARAY'DA

Haberi ilk duyuran isim olan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya göre Victor Osimhen resmen Galatasaray'da. Hem Napoli hem de oyuncu teklifi kabul etti. İlerleyen saatler uçuş planlaması paylaşılacak.

Haberin Devamı
MOURINHO-OSIMHEN İLİŞKİSİ

Jose Mourinho, daha önce yaptığı bir açıklamada Victor Osimhen'e olan hayranlığını gizlememişti. Portekizli teknik adam Nijeryalı yıldızla ilgili olarak, "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu ​​satın alırdım. Osimhen, Drogba'ya çok benziyor, Drogba'nın seviyesinde." demişti. Osimhen ise, Mourinho hakkında; "Mourinho ile çalışma fırsatınız varsa bu her genç forvet için büyük bir onurdur çünkü o dünya çağında birçok forveti yetiştirdi." ifadelerini kullanmıştı.

OKAN BURUK DA GİDİYOR

Öte yandan Tivibu Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Cenk Ergün, İbrahim Hatipoğlu ve Okan Buruk saat 14.30'da Milano-Linate havalimanı yolculuğuna başladı. Dönüşte ise uçakta 3 kişilik isimsiz rezervasyon var. Okan Buruk görüşmeler için bizzat İtalya’ya gidiyor.

NAPOLI ONAYLADI

İtalya'dan Nijeryalı yıldız ile ilgili anbean haberler geliyor. Gelen son haberlere göre, Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis transfere onay verdi. 

Haberin Devamı
MAAŞINI GALATASARAY ÖDEYECEK

Corriere dello Sport da haberi şu şekilde duyurdu: "Galatasaray Osimhen için harekete geçti. Mertens ve Icardi'nin de forma giydiği Napoli ile son dakikada 11 milyonluk maaşının tamamı Türk kulübü tarafından ödenecek bir kiralık anlaşması yapmaya çalışıyorlar. Görüşmeler devam ediyor. Taraflar başkanları bekliyor. "

GALATASARAY'DAN DEV HAMLE

Galatasaray'dan transfer bombası... İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın Napoli'nin yıldız oyuncusu Victor Osimhen'i transfer etmek için görüşmelere başladığını duyurdu.

Nijeryalı yıldız, her fırsatta İtalyan ekibinden ayrılmak istiyordu. Adı Chelsea ile de anılan yıldız oyuncu Suudi Arabistan ekipleriyle de görüşmüş ancak imzalamamıştı.

 

YORUM YAZ