(ÖZET) Galatasaray - Trencin maç sonucu: 4-1 | Hazırlık döneminde ilk galibiyet!

Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Trencin'i 4-1 mağlup etti ve hazırlık sürecindeki ilk galibiyetini elde etti. D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan mücadelede Sarı-Kırmızılılar'ın flaş transferi Michy Batshuayi de takımının forması altındaki ilk golünü kaydetti. Belçikalı oyuncu, golünün yanında iki de asist yaparak öne çıktı.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY 4-1 TRENCIN

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı Trencin'i 4-1 mağlup etti ve hazırlık dönemindeki üçüncü maçında ilk galibiyetini almış oldu.

GOL | GALATASARAY 4-1 TRENCIN

Stojsavljevic'in pasında Sıraçhan'ın müdahale edemediği topla sol kanatta buluşan Uchegbu, topu taşıyarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve yaptığı vuruşla takımının ilk golünü kaydetti.

GOL | GALATASARAY 4-0 TRENCIN

Sol kanatta topla buluşan Kerem Demirbay'ın şık çalımı sonrası yaptığı ortaya arka direkte Batshuayi vuruşunu yaptı ve Galatasaray formasıyla ilk golünü attı.

Haberin Devamı
KORNERDEN KALEYİ DÜŞÜNDÜ

Ziyech, sağ kanattan kullanılan kornerde topu direkt kaleye yollarken kalecinin kurtarışıyla Sarı-Kırmızılılar, bir korner daha kazandı.

GOL | GALATASARAY 3-0 TRENCIN

Galatasaray'da Batshuayi'nin bıraktığı topa ceza sahası dışı sağ çaprazdan çok klas bir vuruş yapan Mertens, attığı şık golle farkı 3'e çıkardı. 

İLK YARI SONUCU: GALATASARAY 2-0 TRENCIN

Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray; Köhn ve Ziyech'in golleriyle 2-0 önde tamamladı. 

Haberin Devamı
GOL | GALATASARAY 2-0 TRENCIN

Galatasaray'ın bu kez de Mertens'in presi sonrası kazandığı topta Batshuayi'nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yapan Ziyech, farkı 2'ye çıkardı.

GOL | GALATASARAY 1-0 TRENCIN

Orta alanda kendi kazandığı topu rakip ceza sahasına kadar süren Köhn, yaptığı vuruşla Galatasaray'ı öne geçirmeyi başardı.

MAÇ BAŞLADI!

Galatasaray - Trencin mücadelesinde ilk düdük geldi. 

Haberin Devamı
GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray, Trencin karşısına şu 11 ile çıkacak: Jankat, Dubois, Metehan, Nelsson, Köhn, Berkan, Torreira, Ziyech, Mertens, Zaha, Batshuayi

GALATASARAY - TRENCİN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Trencin arasında oynanacak hazırlık karşılaşmasına Raiffeisen Arena ev sahipliği yapacak. Galatasaray - Trencin mücadelesi 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma Spor Smart ve D- Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN KAMP KADROSU

Galatasaray kamp kadrosunda Düsseldorf maçındaki golleri kaydeden Kerem Demirbay ve Dries Mertens'in yanı sıra şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Mauro Icardi, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.

Haberin Devamı
GALATASARAY'IN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
TRENCIN'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
GALATASARAY'IN LİG'DE İLK RAKİBİ HATAYSPOR

Son şampiyon Galatasaray, 2024-2025 sezonunda ligde ilk resmi maçına Hatayspor karşısında çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Hatayspor ile 11 Ağustos saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın ligde ikinci rakibi ise Konyaspor olacak.

Haberin Devamı
GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

Süper Lig’de 2024-2025 sezonu 9,10,11 ve 12 Ağustos’ta oynanacak maçlar ile başlayacak. Bu maçlara kadar hazır olmak isteyen sarı-kırmızılılar, ikinci kampa 20 Temmuz’da başlayacak. Galatasaray kampın ikinci etabında 2 hazırlık maçı oynayacak.

Program ise şu şekilde;

24 Temmuz Galatasaray - Lecce

27 Temmuz Galatasaray - Parma

GALATASARAY'DA KAMPIN SON GÜNÜ

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosunu koruyan sarı-kırmızılılar, hücum hattını Michy Batshuayi ile güçlendirdi. 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılar, ikinci maçında ise Alman ekiplerinden Fortuna Düsseldorf’a 5-2 kaybetti. Galatasaray Trencin mücadelesinin ardından Türkiye’ye dönüş yapacak ve ikinci kamp için tekrar 22 Temmuz'da yine bu ülkeye gelecek. Galatasaray, yeni sezon çalışmalarına Lecce ve Parma maçlarıyla devam edecek.

YORUM YAZ