(ÖZET) Galatasaray-LASK Linz maçı sonucu: 2-3 | Galatasaray, ilk hazırlık maçında mağlup

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı LASK Linz 3-2'lik skorla kazandı. Sarı-kırmızılılar, daha sonra hazırlık maçında Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY MAĞLUP OLDU

Müsabakada son düdük geldi maç maç bitti. Karşılaşmayı LASK Linz 3-2 kazandı. LASK Linz'in golleri 23'te Dobois (k.k.), 64'te Capoda ve 85'te Kone'den geldi. Galatasaray'ın gollerini ise 56'da ve 71'de Metehan Baltacı kaydetti. Sarı-kırmızılılar, LASK Linz’in ardından Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek.

LASK ÖNE GEÇTİ

Sağ taraftan kullanılan taç ataşı sonrası topu önünde bulan Kone, şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:2-3

METEHAN YİNE SAHNEDE

Galatasaray'da Metehan sağ taraftan ortasını açtı, kaleye yönelen top uzak köşeden direğe çarpıp filelerle buluştu:2-2

Haberin Devamı
LASK LINZ TEKRARDAN ÖNE GEÇTİ

Lask Linz yeniden öne geçti. Ljubicic'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Copado, vuruşunda fileleri havalandırdı: 1-2

SKOR EŞİTLENDİ

Galatasaray'da Mertens'in serbest vuruşta ortaladığı topa Metehan kafayı vurdu, top kalecinin sağından gitti ve ağlarla buluştu:1-1

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Mücadelenin ikinci yarısı başladı. 

Haberin Devamı
İLK YARI SONA ERDİ

Maçın ilk yarısı LASK Linz'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Galatasaray'a Torreira ceza sahası dışından topa sert vurdu, önce savunmaya ardından da yakın direğe çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

BATSHUAYI GOLE YAKLAŞTI

Galatasaray atağında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Batshuayi vuruşunu yaptı, savunmanın ayak koyduğu top uzaklaştı.

Haberin Devamı
GOL PERDESİ AÇILDI

Dubois kendi kalesine attı, LASK öne geçti. Savunma arkasına sarkan Bello ceza sahası sol tarafından topu içeri çevirdi, kale sahasında bulunan Dubois'den seken top ağlarla buluştu:0-1

GÜNAY GOLE İZİN VERMEDİ

Savunma arkasına sarkan Flecker ceza sahası içi sağ çaprazından vuruşunu yaptı, kaleci Günay'ın ayakla müdahale ettiği top kornere çıktı.

OLIVEIRA'DAN SERT ŞUT

Galatasaray'ın hücumunda Torreira ceza sahası dışından pasını verdi, topu alan Oliveira kaleye doğru çok sert bir şut çekti fakat kaleci gole izin vermedi.

Haberin Devamı
METEHAN ARAYA GİRDİ

Lask hücumunda sol kanattan savunma arkasına sarkan Bello yerden ortaladı, ceza sahasında Metehan topa ayak koydu ve meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

MAÇ BAŞLADI

Müsabakanın ilk düdüğü geldi ve maç başladı.

GECİKMELİ BAŞLAYACAK

Karşılaşmanın stadyum dışındaki trafik sebebiyle 10 dakika gecikmeli başlayacağı açıklandı.

Haberin Devamı
GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın LASK Linz karşısındaki ilk 11'i belli oldu. İşte Okan Buruk'un tercihleri:

"Günay, Dubois, Metehan, Berkan, Köhn, Torreira, Oliveira, Tete, Mertens, Zaha, Batshuayi"

LASK LINZ'IN 11'İ BELLİ OLDU

LASK Linz'in sahaya çıkacağı ilk 11 şu şekilde:

"Lawal, Bello, Zıereıs, Bogarde, Usor, Ljubıcıc, Zulj, Berisha, Jovıcıc, Smolcıc, Flecker"

Galatasaray hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta?

15 Temmuz Pazartesi

20.30 - Galatasaray - Fortuna Düsseldorf

18 Temmuz Perşembe

20.30 - Galatasaray - Trencin

24 Temmuz Çarşamba

20.30 - Galatasaray - Lecce

27 Temmuz Cumartesi

20.30 - Galatasaray - Parma

Aslan, D Smart’la sahada

Galatasaray’ın hazırlık ve Avrupa Kupaları Ön Eleme Turu maçlarını ekrana getiren D-Smart, bu sezon da Sarı-Kırmızılılar’ı ilk kez canlı yayında seyirciyle buluşturuyor. Son şampiyon, 11-27 Temmuz tarihleri arasında LASK Linz’in ev sahipliğindeki organizasyonda 5 maç yapacak. Aslanlar, LASK Linz’in yanı sıra Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile de maçlar yaparak yeni sezona hazırlanacak. Galatasaray’ın hazırlık maçlarının tamamı sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray-LASK Linz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Galatasaray hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda?)

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçını Raiffeisen Arena'da LASK Linz'le oynuyor. Saat 20:30'da başlayan Galatasaray-LASK Linz hazırlık maçı Sport Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Gençleri de götürdüler

Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.

Uzun yıllar sonra bir ilk

Kampın ikinci etabı ise 22 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında Irdning bölgesinde yapılacak. Sarı-Kırmızılı takım, bu aralıkta da 2 hazırlık karşılaşmasında sahada olacak. Uzun yıllar sonra Milli Takım oyuncuları haricinde tüm yıldızların yer aldığı ve Okan Buruk’un yüzünü güldüren kamp kadrosunda şu isimler var:

İkinci kamp Avusturya'da

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci kampını Avusturya'da gerçekleştiriyor. Sarı-Kırmızılılar’ın Avusturya’da yaptığı kampın ilk etabı 9 Temmuz - 18 Temmuz tarihleri arasında Geinberg bölgesinde gerçekleşiyor. Aslan, bu tarih aralığında 3 hazırlık maçı oynayacak.

YORUM YAZ