(ÖZET) Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı sonucu: 2-5

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaştı. İlk maçında LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Okan Buruk'un öğrencileri, Alman ekibini mağlup edip moral depolamak istiyordu. Galatasaray, Düsseldorf karşısında maçın ilk yarısını 2-1 geride tamamlarken mücadeleden 5-2 yenik ayrıldı. Cimbom, Fortuna Düsseldorf maçının ardından sırasıyla Trencin, Lecce, Parma ile karşılaşacak ve Avusturya kampını tamamlayacak. Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçına dair tüm detaylar ve müsabakanın canlı anlatımı haberimizde...

MAÇ BİTTİ!

Galatasaray, hazırlık maçında Düsseldorf'a 5-2 mağlup oldu.

ART ARDA GOLLER

Batuhan'dan seken topu tamamlayan Affo, skoru 5-2'ye getirdi. 

SKOR 2-4 OLDU!

Zimmermann'ın golüyle skor 4-2'ye geldi. 

Haberin Devamı
SON ANDA METEHAN!

Düsseldorf'un sol kanattan geliştirdiği atakta içeriye doğru çevrilen topa Metehan son anda araya girerek engel oldu ve kritik bir müdahale yaptı.

BİR GOL DAHA!

Schmidt, ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı ve skoru 3-2'ye getirdi. 

MERTENS'TEN HARİKA GOL!

Torreira, ceza sahasındaki Mertens'e doğru ortasını yaptı. Belçikalı yıldız, gelişine harika vurdu ve kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı
BATS İNDİRDİ, ZAHA VURDU!

Soldan gelen ortayı Batshuayi, ceza sahası içinde Zaha'nın önüne iyi bıraktı. Ancak top kalecide kaldı. 

YUSUF ŞANSINI DENEDİ!

Galatasaray'da Yusuf Demir, ceza sahası yayına yakın bir bölgeden vuruşunu yaptı ancak pozisyondan yararlanamadı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Müsabakanın ikinci yarısının ilk düdüğü çaldı. 

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Galatasaray, Düsseldorf karşısında devre arasına 2-1 yenik girdi. 

BATS VURDU, KALECİ!

Batshuayi sağ kanattan rakip yarı alana girdi ve vuruşunu yaptı ancak kaleci gole izin vermedi. 

KEREM AFFETMEDİ!

Kerem Demirbay, ceza sahası içinde topu kaptı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirmekte zorlanmadı ve durumu 2-1'e getirdi. 

Haberin Devamı
TORREIRA DENEDİ!

Toreira, sağdan Mertens'in yaptığı ortanın kaleciden sekmesinin ardından boş durumda kaldı ve vuruşunu yaptı ancak top dışarı çıktı. 

BİR GOL DAHA!

Düsseldorf'ta Niemiec bir anda savunmanın arkasına sarktı ve kaleci Batuhan'la karşı karşıya kaldı. Çalımını atıp topu boş aplara gönderdi ve skor 2-0 oldu. 

ÇOK UZAKTAN!

Düsseldorf'ta Iyoha sağ kanattan topu iyi getirdi. Çok uzak bir mesafeden çok iyi bir vuruş yaptı ve topu kaleci Batuhan'ın sağ üstünden ağlarla buluşturdu. Top, kaleye girmeden önce direğe de temas etti. 

Haberin Devamı
KÖHN SOLDAN HIZLI GELDİ!

Köhn, sol taraftan topu hızla rakip yarı alana doğru taşıdı. İçeriye doğru çevirdiği topu Kerem kontrol etmeye çalıştı ancak savunma araya girerek tehlikenin büyümesine izin vermedi. 

MERTENS ORTALADI, KÖHN VURDU!

Galatasaray'ın sağdan geliştirdiği atakta Mertens ortasını yaptı, Köhn vurdu. Top, savunmadan döndü. 

MAÇ BAŞLADI!

Müsabakada ilk düdük çaldı. 

Galatasaray'ın 11'i belli oldu!

Galatasaray'ın Fortuna Düsseldorf ile oynayacağı hazırlık maçının 11'i belli oldu:

Batuhan, Dubois, Metehan, Berkan, Köhn, Kerem Demirbay, Torreira, Mertens, Tete, Zaha, Batshuayi.

Sıradaki rakipler Trencin, Lecce ve Parma

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fortuna Düsseldorf maçının ardından 3 karşılaşmaya daha çıkacak. Sarı Kırmızılılar, sırasıyla Trencin, Lecce ve Parma ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bugün oynanacak ve saat 20:30'da başlayacak Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Mauro Icardi oynayacak mı?

Sarı Kırmızılı ekibin ikinci hazırlık maçındaki rakibi Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf. Son şampiyon; Alman rakibi karşısında yıldızlarıyla galibiyet arayacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin müsabakada forma giymesi bekleniyor.

Yusuf Demir göz dolduruyor

Basel’de kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönen Yusuf Demir, kamp döneminin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, ortaya koyduğu iştahlı futbol ile göz doldurdu. Ancak Yusuf hakkındaki son kararı teknik heyet verecek. Oyuncunun Avusturyalı olması nedeniyle yabancı sınırında sıkıntı yaşanacağı için kararın ne olacağı merak konusu.

Metehan Baltacı kampın dikkat çeken isimlerinden

İlk hazırlık maçında 2 gol birden atan Metehan Baltacı, kamp dönemini iyi geçiren isimlerden biri olarak göze çarpıyor. 21 yaşındaki stoperi ayrıca geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Eyüpspor istiyor. Süper Lig’in yeni ekibi, genç oyuncuyu kadrosuna yine geçici olarak katmak istiyor. Ancak Metehan’ın böyle devam etmesi halinde bu sezon rotasyonun parçalarından biri olması bekleniyor.

İlk maçı kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Avusturya'da kampta bulunan Galatasaray, hazırlık maçlarına devam ediyor. İlk maçına LASK Linz karşısında çıkan Cimbom, sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılırken goller Metehan Baltacı'dan gelmişti.

YORUM YAZ