Galatasaray'da Köhn'ün yerine 30 milyon Euro'luk sol bek harekatı! Menajerinden açıklama geldi...

Futbolseverlerin hasreti sona eriyor... Süper Lig bu hafta sonu başlıyor. Yeni sezona güçlü kadro ile girmek isteyen takımlar transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Galatasaray'ı 5-0 yenerek moral bulan Beşiktaş'ta yeni futbolcular için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Sara'yı transfer eden Galatasaray'da kadro kuvvetlendirmek için araştırma yaparken Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara resmen başlarken oyuncunun menajerinden de konuya ilişkin açıklama geldi. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Galatasaray'da Köhn'ün yerine 30 milyon Euro'luk sol bek harekatı! Menajerinden açıklama geldi...
Lucas Digne'nin menajerinden Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın transferi adına devreye girdiği belirtilen Lucas Digne'nin menajeri Mikkel Beck, BirminghamLive'a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın ilgisini doğrulayan Beck, "Galatasaray'ın ilgisi olduğunu doğrulayabilirim. Ayrıca başka kulüplerin de ilgisi var. Tıpkı Lucas seviyesindeki herhangi bir oyuncuya her transfer döneminde gösterilen ilgi gibi" ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılılar'ın teklifinin oyuncu tarafından reddeildiğini belirten Beck, "Teklife Lucas, 'Hayır, teşekkürler' dedi ve sadece Aston Villa'ya odaklandı. Dolayısıyla herhangi bir anlaşma sağlandığı yönündeki söylentiler asılsız. Lucas, hem kulüp hem de kendisi için muhteşem bir sezonu geride bıraktıktan sonra Aston Villa ile yaklaşan yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor" dedi.

Beşiktaş'tan Correa ve Berghuis hamlesi

Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenerek büyük bir moral bulan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Sporx'in haberine göre siyah-beyazlı kulüp, Angel Correa ve Steven Berghuis için planını yaptı.

CORREA İÇİN İLK TEMAS

Beşiktaş'ın ilk olarak Correa için Atletico Madrid ile temas kurduğu bildirildi. Önceliği Correa'ya veren Kartal'ın alternatifinin ise Steven Berghuis olduğu gelen bilgiler arasında.

Aaron Boupendza'ya Süper Lig kancası!

MLS ekiplerinden Cincinnati'de forma giyen Aaron Boupendza ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gabonlu santrfora, Süper Lig'den 2 takımın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Foot Mercato'nun haberine göre; Aaron Boupendza'ya Yunanistan Süper Ligi'nden AEK ve PAOK talip oldu. Yunanistan ekiplerinin, Gabonlu forvete teklifini sunduğu belirtildi. Transfer görüşmelerinin devam ettiği aktarıldı.

Aaron Boupendza için Süper Lig'den Göztepe ile Kasımpaşa'nın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Hem Kasımpaşa hem de Göztepe'nin Aaron Boupendza transferinde girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı
Süper Lig devinden Yasin Özcan için transfer teklifi

Beşiktaş, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın genç stoperi için görüşmelere başladı.

Siyah beyazlılar, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 18 yaşındaki Yasin Özcan için Kasımpaşa’ya takas artı para içeren bir teklif sunup beklemeye çekildi.

Beşiktaş, geçen sezon sonunda transfer gündemine aldığı Kasımpaşa’nın genç stoperi Yasin Özcan için yeniden devreye girdi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da transferine onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın lacivert beyazlılara para ve takas teklifi yaptığı öğrenildi. Kasımpaşalı yöneticilerin teknik direktör Sami Uğurlu ile konuştuktan sonra Beşiktaş’a cevap verecekleri ifade edildi. İki sezondur Süper Lig’de forma giyen Yasin Özcan, 2022-23 sezonunda henüz 16 yaşındayken Başakşehir maçında ilk gol sevincini yaşadı.

 

Galatasaray Yusuf Yazıcı ile görüşüyor

Galatasaray'ın geçen sezon Lille’le sözleşmesi bittikten sonra bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyor. Adı Avrupa’dan da birçok takımla anılan Yusuf’un, Galatasaray’la görüşme halinde olduğu bildirildi. Cim Bom’un, serbest oyuncu konumundaki Milli futbolcu ile ekonomik şartları görüştüğü bilgisine ulaşıldı.

27 yaşındaki oyuncuyu, hücumun birçok bölgesinde oynayabilmesi sebebiyle de teknik direktör Okan Buruk’un da istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Geride bıraktığımız sezonda Lille formasıyla 41 resmi karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu, rakip fileleri 12 kez sallarken, 4 de asist yapmıştı.

Beşiktaş'ın bek adayları belli oldu!

Beşiktaş, transferde gaza bastı. Savunmada sağ ve sol beke takviye yapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar'ın listesindeki isimler belli oldu.

SOLA BORNA SOSA

Kartal’ın sol bek için alternatif adayları arasında Borna Sosa bulunuyor. Ajax formasını giyen Sosa, geçen sezon 28 maçta 5 asist yaptı. Ajax ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifi yapılacak.

SAĞA RICK KARSDORP

Sağ bek bölgesi için de güçlü adaylardan birisi Rick Karsdorp. Roma’nın kadroda düşünmediği ve Jose Mourinho’nun eski öğrencisi olan 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu için teklif yapıldığı belirtildi. İtalyan medyası Beşiktaş’ın ciddi olduğunu ve görüşmelerin bitme aşamasına geldiğini ifade etti.

BERKAY YILMAZ DA RADARA GİRDİ

Siyah-Beyazlılar’ın sol bek transferinde Freiburg forması giyen 19 yaşındaki Berkay Yılmaz’ı gündemine aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın Berkay Yılmaz için girişimlere başladığı belirtildi. Siyah-Beyazlılar’ın, 19 yaşındaki sol bekin transferi için görüşmelerde bulunduğu vurgulandı. Berkay Yılmaz’ın Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı.

Haberin Devamı
Weghorst adım adım Trabzon'a

Wout Weghorst'u kadrosuna katmak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Trabzonspor'a oyuncu cephesinden yeşil ışık gelirken Burnley ile yürütülen görüşmelerde de olumlu gelişmeler yaşandı. Trabzonspor’un uzun süredir transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Wout Weghorst transferiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Burnley ile yaptığı görüşmelerde ise İngiliz ekibiyle aradaki farkı kapatmak üzere...

İNDİRİM GELDİ

Burnley, 6 milyon Euro’luk bonservis talebinde indirim yapma kararı aldı. Transferle alakalı olarak Trabzonspor, yoğun bir şekilde pazarlıklarına devam ediyor. Transferde oyuncu tarafının istekli olması Trabzonspor’un transferde elini güçlendiriyor. Kulübün, görüşmelerde önemli mesafe katettiği öğrenildi.

AJAX DA İSTİYOR

Hollanda Ligi ekibi Ajax’ın da radarında bulunan Weghorst’un, kesin olarak Burnley’le yola devam etmeme kararı aldığı bildirildi. Süper Lig’de daha önce Beşiktaş’ta forma giyen golcü oyuncu, daha önce Süper Lig’de Beşiktaş forması da giymişti. Weghorst, kiralık olarak görev yaptığı Beşiktaş’tan devre arasında ayrılmıştı. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’ın yolunu tutan Weghrost, sonrasında Ada temsilcisinde başarılı olamayıp Burnley’e dönmek durumunda kalmıştı.

İşte Trabzonspor'un 10. transferi

22 yaşındaki Ukraynalı Arseniy Batagov ve kulübü Zorya Luhansk ile anlaşma sağlayan Trabzonspor, 10. transferini yaptı.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, 10: transferini de tamamladı… Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda sol stoper bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını başlatan Bordo-Mavililer, birçok isimle temasa geçmiş ve son olarak Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımında forma giyen Arseniy Batagov isminde karar kılmıştı.

RAPİD WİEN MAÇINDA KADRODA

22 yaşındaki oyuncunun alınması yönünde özellikle scout ekibinin sunduğu olumlu rapor sonrası görüşmeler başladı. Yapılan pazarlıklarda önce kulübüyle bonservisi konusunda anlaşma sağlandı. Ardından da futbolcu ikna edildi. Batagov yarın Rapid Wien ile oynanacak Avrupa Ligi 3. eleme turu maçının kadrosunda olacak. Hızı ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Arseniy Batagov, 2022'de imza attığı Zorya Luhansk'ta 63 karşılaşmada forma giyip 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Sander Berge transferinde Fenerbahçe'ye dev rakip!

Yaz transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan orta saha oyuncusu Sander Berge'ye İngiltere Premier Lig devi talip oldu.

The Athletic'in haberine göre; transfer çalışmalarına devam eden Manchester United, 26 yaşındaki futbolcu için devreye girdi.

Haberde kulüp yetkililerinin, oyuncunun temsilcisiyle iletişime geçtiğinin altı çizilirken, Burnley'in ayrılığa hazır olduğu öne sürüldü.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon takımı ile 40 maça çıkan 1.95'lik Norveçli, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye Arjantinli yıldız

Fenerbahçe'de orta saha arayışları sürerken Sarı-Lacivertli yönetime menajerler aracılığıyla Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Medina önerildi. Arjantin U23 Olimpik Milli Takımı'nda da forma giyen 22 yaşındaki futbolcunun istikbal vaat eden oyuncular arasında gösterildiği gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe Yönetimi'nin gelen bu öneri karşısında henüz net bir cevap vermediği ortaya çıkarken bu konuda Mourinho ile bir görüşme yapılacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Köhn gidiyor yıldız futbolcu geliyor

Sol bek transferi yapmayı planlayan Galatasaray'ın gündemine Lucas Digne girdi. Galatasaray, Aston Villa'nın 30 milyon euro ödediği Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hedef bölgelerden biri de sol bek. Bu bağlamda Sarı-Kırmızılıların gündemine giren son isim Lucas Digne oldu. Footmercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Aston Villa 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Lucas Digne'yi Everton'dan 30 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Geçtiğimiz sezon 46 maça çıkıp 3350 dakika süre alan 31 yaşındaki Fransız sol bek, 2 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi. Digne'nin Aston Villa ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

Bu arada Fransız yıldız haberlerin çıkmasının ardından sosyal medya hesabından 'Üzgünüm ama doğru değil' açıklamasında bulundu.

Galatasaray'dan savunmaya dünya yıldızı!

Galatasaray'da en çok takip edilen isimlerden ikisi Davinson Sanchez ve Victor Nelsson. Savunmanın bel kemiği olan oyuncuların yeni sezonda iyi bir bonservis teklif edilmesi halinde sarı kırmızılı kulüpten ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Beklenti ise 25 milyon euro civarında.

LAPORTE BOMBASI

Sarı kırmızılı ekip eğer iki isimden birini gönderirse yeni stoperini buldu. Cimbom, Al-Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte için teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezon imza attığı Riyad temsilcisinde 39 maça çıkan 30 yaşındaki stoper için Suudi temsilcisinin istekleri sorulacak. İlk hedef ise kiralamak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ