(ÖZET) Galatasaray-Esenler Erokspor maç sonucu: 8-3 (Batshuayi'den hat-trick! Hazırlık maçında gövde gösterisi!)

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, milli arada 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor'la karşı karşıya geldi. Galatasaray ve Esenler Erokspor arasındaki mücadele Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynandı. Gol yağmuruna sahne olan 90 dakika Sarı Kırmızılı ekibin 8-3'lük üstünlüğü ile sona erdi. Süper Lig’e verilen aranın ardından Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, farklı galibiyetle moral depolarken goller; Sara, Yusuf Demir, Torreira, Mertens, Halil Dervişoğlu, Batshuayi'den (3) geldi.

Fikstür yoğun!

Milli ara dönüşü Galatasaray ilk maçına 14 Eylül cumartesi günü Rizespor karşısında çıkacak. Sarı-kırmızılılar sonrasında ligde 17 Eylül salı günü Gaziantep FK ile erteleme mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, ilk Avrupa kupası maçını ise 25 Eylül’de PAOK karşısında oynayacak.

Galatasaray’ın maç programı:

14 Eylül Galatasaray - Çaykur Rizespor

17 Eylül Galatasaray - Gaziantep FK

21 Eylül Fenerbahçe - Galatasaray

25 Eylül Galatasaray - PAOK

Esenler Erokspor’un golleri 10 ve 20. dakikalarda Mame Faye, 67. dakikada ise Catakovic kaydetti. Milli arayı hazırlık maçıyla değerlendiren Galatasaray, ligde cumartesi günü Rizespor ile karşılaşacak.

Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Gabriel Sara, 27, 70 ve 73. dakikalarda Michy Batshuayi, 35. dakikada Yusuf Demir, 40. dakikada Lucas Torreira, 62. dakikada Dries Mertens ve 64. dakikada Halil Dervişoğlu kaydetti.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan hazırlık maçında 8 gollü gövde gösterisi

Galatasaray, 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan maçı Galatasaray 8-3 kazandı.

Florya'da ilk devre 6 gol!

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 4-2'lik üstünlüğü ile tamamladı.

Konuk takımın golleri; Mame Faye'den geldi. Sarı Kırmızılıların gollerini; Gabriel Sara, Michy Batshuayi, Yusuf Demir ve Lucas Torreira kaydetti.

İlk düdük çaldı

Karşılaşma başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Galatasaray-Esenler Erokspor maçının canlı skor takibi haberimizde.

Haberin Devamı
Galatasaray-Esenler Erokspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-Esenler Erokspor hazırlık maçı şifresiz kanalda mı?

Bugün saat 18:30'da başlayacak ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak Galatasaray-Esenler Erokspor hazırlık maçının GS YouTube kanalından canlı yayınlanması bekleniyordu ancak yayın bulunmuyor.

Galatasaray, Süper Lig’e verilen aranın ardından Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, ilk Avrupa maçına ise 25 Eylül’de PAOK karşısında çıkacak.

Galatasaray ve Esenler Erokspor arasındaki mücadele Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak. Sarı-kırmızılılar ligde oynadığı Adana Demirspor, Konyaspor ve Hatayspor maçlarından üç puan çıkarırken 5. hafta itibariyle yoğun bir maç fikstürüne girecek. Okan Buruk bu mücadeleler öncesinde takımı hazır tutmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, hazırlık maçında Trendyol 1. Lig takımlarından Esenler Erokspor ile karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesinde hazırlıklarını tamamlamak isteyen Galatasaray’da milli takımlarında olan oyuncular hazırlık maçında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ