Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen yıldız oyuncunun kulübünden şok eden açıklama: Bizi memnun eden teklif yok

EURO 2024'te İspanya'nın İngiltere'yi yenerek şampiyon olması sonrası dünya futbolunda gözler transferlere çevrildi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Trendyol Süper Lig'de tüm kulüpler transferde bombaları arka arkaya patlatacak. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'daki son transfer gelişmelerini ve ortaya atılan transfer iddialarını canlı olarak fanatik.com.tr'de aktarıyoruz...

Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen yıldız oyuncunun kulübünden şok eden açıklama: Bizi memnun eden teklif yok
EN-NEYSRİ İÇİN SEVİLLA'DAN ŞOK EDEN AÇIKLAMA

Sevilla Sportif Direktörü Víctor Orta, bugün düzenlediği basın toplantısında gelen soruları yanıtladı.

‘EN-NESYRİ İÇİN BİZİ MEMNUN EDEN BİR TEKLİF YOK’
Orta, Fenerbahçe'yle anlaştığı iddia edilen En-Nesyri için şok eden bir açıklama yaptı. Victor Orta'nın açıklamaları şöyle;

‘Avrupa takımlarından birçok ilgi oldu ancak henüz bizi memnun eden bir teklif olmadı. En-Nesyri'nin Sevilla için temsil ettiği değeri, istatistiklerini, golcü olarak yeteneğini ve oyuncu tipini biliyoruz. Bu futbolda çok önemli. Bugün itibarıyla önümüzde, bizi memnun eden ve onunla ilgili bir karar almamızı gerektiren bir teklif yok.’

GALATASARAY'A DAVINSON İÇİN ÇILGIN TEKLİF

Transferde gözünü 2 ve 8 numaraya çeviren Galatasaray, flaş bir ayrılığa da hazırlanıyor; o isim Davinson Sanchez.

Takvim'in haberine göre; Avrupa ekipleri Copa America'da harikalar yaratan Davinson Sanchez'in peşinde. Everton'un durumunu yakından takip ettiği Kolombiyalı stoperin menajeri, İngilizler'in 20 milyon euro önermeye hazır olduğunu kulübe iletti. İlgi aşamasındaki Everton, kısa sürede teklifi resmiyete dökmeyi planlıyor.

25 milyon euro'luk bir etiket fiyatı biçen yönetim, bu paranın altına oyuncuyu bırakmayı düşünmüyor.

Tottenham'dan 9.5 milyon euro'ya kadroya katılan Kolombiyalı stoper de kariyerini yeniden Ada'ya sürdürmeye sıcak bakıyor.

Sanchez'in Galatasaray ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY'DAN MAZROUİ BOMBASI

Yeni sezon kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da tüm gözler transfere çevrildi. Sacha Boey'u Bayern Münih'e satan sarı kırmızılılar yıldız oyuncunun boşluğunu dolduramadı.

Cimbom, Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Noussair Mazraoui ile ilgilenmeye başladı.

Sport Bild'de yer alan habere göre; Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in varlığı nedeniyle Bayern Münih'in sağ bek rotasyonunda 4. sıraya düşen Mazraoui, ayrılık talebini Bayern Münih yönetimine iletti.

Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılması kesinleşen Faslı yıldız için harekete geçti. Fas Milli Takımı ve Ajax'tan eski takım arkadaşı Hakim Ziyech'in de oyuncuyu ikna etmesi için devrede olduğu belirtildi.

Ajax altyapısından yetişen ve 2022 yazında bedelsiz olarak Bayern Münih'e transfer olan Mazraoui, geçen sezon oynadığı 29 resmi maçta 4 asist yaptı.

Piyasa değeri 30 milyon Euro olan Faslı oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

 

Haberin Devamı
GALATASARAY'A YENİ 'FRED'

Galatasaray ile Zenit forması giyen Brezilyalı Wendel arasındaki flört, gündemi meşgul etmeye başladı.

Brezilyalı Fred'in geçen sezon Fenerbahçe'de yarattığı pozitif etkiyi gören sarı-kırmızılılar, kalite olarak Fred'e benzettikleri Wendel için temaslarını sıklaştırdı.

SON MAÇINA DAMGA VURDU

2020'den beri Rusya'da kariyerini sürdüren Sambacı 8 numara, Zenit'in Krasnodar'ı 4-2 yenerek Rusya Süper Kupası'nı kazandığı finale 1 gol - 2 asistle damgasını vurdu.

MALİYET DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

26 yaşındaki Wendel'in piyasa değeri 20 milyon Euro. Galatasaray cephesi ise hem Zenit hem de oyuncunun menajeri ile görüşüp bonservisi düşürmeye çalışıyor.

YUSUF YAZICI EVLİLİK SONRASI SÜPER LİG DEVİNE

Trabzonspor'un rekor ücretle (17,5 milyon avro) Lille Kulübü'ne sattığı Yusuf Yazıcı boşa çıktı.

27 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde ve teklifleri değerlendirme aşamasında. İtalya ve İngiltere'den de talipleri olan millî oyuncu Türkiye'den de üç büyüklerin radarında. Şu an için en istekli kulüp ise Galatasaray gibi görünüyor.

Orta sahaya oyuncu bakan sarı kırmızılılar, yabancı sayısının 12'ye inecek olması nedeniyle Yusuf Yazıcı'ya odaklanmış durumda...

OKAN BURUK İSTİYOR

Okan Buruk, hücumda çok yönlü kullanma imkânının olduğunu düşündüğü oyuncunun kadroya katılması konusunda yönetime rapor verdi. Yusuf Yazıcı da Türkiye'ye dönmeye sıcak. Özellikle de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olması Yazıcı'nın tercihinde önemli bir etken olacak gibi görünüyor. Yeni evlenen Yusuf da teklifleri masaya koyup kararını kısa süre içinde vermeyi düşünüyor. Bu kararı da büyük oranda Türkiye olacak gibi.

42 MAÇTA 12 GOL 4 ASİST

Lille forması altında 42 maçta 12 gol, 4 asistle oynayan Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 10 milyon avro olarak görünüyor.

MELİSA ASLI PAMUK İLE NİKAH MASASINA OTURDU

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz mayıs ayında nikâh masasına oturmuştu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çift, sosyal medyada ortak paylaşım yapıp, Paris'te çekilmiş düğün fotoğraflarını yayımladı. Hayranlarına sürpriz yapan Pamuk ve Yazıcı'nın fotoğraflara kısa sürede 400 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

BEŞİKTAŞ, EMİRHAN'LA ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Kartal yerli isimleri de ihmal etmiyor.

Yabancı kontenjanında sorun yaşamak istemeyen teknik heyet, Galatasaray ve Trabzonspor ile de adı anılan Emirhan Topçu'nun alınmasına onay verdi.

Fotomaç'ın haberine göre yönetim, genç futbolcunun kulübü Rizespor ile görüşmelerine başladı. Haberde Karadeniz ekibiyle anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi.

Emirhan Topçu geçen sezon 32 maça çıkıp 1 gol attı ve 4 asist yaptı.

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DEN GABİGOL HAMLESİ

Dzeko'nun hem geçen sezonun ikinci yarısındaki düşüşünü hem de yaşını hesaba katan Jose Mourinho ve yönetim, en iyi rotasyonu oluşturmak adına çalışmalarını sürdürüyordu.

Fenerbahçe rotasını Güney Amerika'ya çevirdi. Daha önce bu kıtadan pek çok kez oyuncu transfer eden sarı lacivertliler bu kez de Flamengo'nun yıldızı Gabriel Barbosa'yı kadrosuna katmayı istiyor.

A Spor'un haberine göre yönetim, Gabriel Barbosa'nın durumunu öğrenmek için temaslarda bulunduğu öğrenildi. Kanarya'nın elini en çok kolaylaştıran durum ise Gabigol'ün kontratının sene sonunda bitmesi. Deneyimli çalıştırıcı Mourinho da alınması konusunda onay verdi.

Flamengo ile bugüne kadar 282 maça çıkan Sambacı yıldız, 151 gol ve 40 asiste imza attı. Brezilyalı golcünün bonservis değeri ise 8 milyon Euro olarak biliniyor.

YORUM YAZ