Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Bronckhorst istedi

Trendyol Süper Lig heyecanı cuma günü oynanan Galatasaray-Hatayspor maçıyla resmen başladı. Süper Lig takımları ise transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beşiktaş'ta hedef şampiyonluk mücadelesi verecek kadroyu güçlendirmek. Fenerbahçe de nokta atışı transferle şampiyonluk yarışında öne geçmek istiyor. Son şampiyon Galatasaray, Sara transferinin ardından bir yıldız futbolcu daha kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Abdullah Avcı ile Trabzonspor da güçlü bir şekilde lig yarışını sürdürmek istiyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Bronckhorst istedi
Beşiktaş'ta Chamblerian sürprizi!

Teknik Direktör Van Bronckhorst'un verdiği rapor doğrultusunda yeni sezonun kadro planlamasında yer almayan isimlerden Alex Oxlade-Chamberlain için gelen teklif de yönetimin yüzünü güldürdü. The Sun'ın haberine göre Sheffield United, Alex Oxlade-Chamberlain'i kiralamak istiyor.

KİRALIK OLARAK ALMAK İSTİYORLAR

İngiltere Championship ekibi, Beşiktaş yönetimine teklifte bulurken, oyuncuyla da görüşmeler yapıyor. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, kariyerinde çıktığı 423 müsabakada 52 gol atarken, 53 asist yaptı. Rakamda anlaşma sağlanması halinde Alex Oxlade-Chamberlain'in Sheffield United'a kiralık transferi gerçekleşebilir.

Kerem Aktürkoğlu için dev transfer teklifi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu’nun Spartak Moskova’ya transferi için geri sayım başladı. Rus ekibi, Kerem’i ikna etmek için 2.2 milyon euroluk teklifini 2.4 milyon euroya çıkardı. Kerem’in 3 milyon euronun biraz üzerinde bir ücret talep ettiği öğrenildi. Kulüplerin ise 13 milyon euro bonservis için anlaştığı belirtildi. Bu arada Köhn’ün Rus kulübüne transferinin gerçekleşmeyeceği bildirildi.

Fenerbahçe transfer etti, maça çıkmadan kiralanıyor!

Sarı-lacivertli takım, Bursaspor'dan ayrılan 2005 doğumlu U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ı kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe, Bursaspor’dan kadrosuna kattığı 2005 doğumlu stoper Yiğit Fidan’ı daha çok forma giymesi ve gelişmesi için kiralık olarak göndermeyi düşünüyor. Alınan bilgiye göre Yiğit’in gideceği takım, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Haberin Devamı
Trabzonspor'a İngiliz orta saha! Görüşmeler başladı

Yeni bir liste üzerinden ilerleyen Fırtına’da, teknik direktör Abdullah Avcı’nın en beğendiği futbolcunun Josh Brownhill olduğu belirtildi. Burnley forması giyen 28 yaşındaki yıldızın kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı. Premier Lig’den düşen Bromwnhill’in takımdan ayrılması bekleniyor. Mukavelesinin son senesinde olduğu için Burnley, kaptanını satmaya sıcak bakıyor.

Chisea transferinde kötü haber!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel Juventus'un yıldızı Federico Chiesa'nın transferinin iptal olduğunu açıkladı.

TRT Spor'a konuşan Yücel, 'Son günlerde Juventus'un oyuncusu Federico Chiesa'nın adı Beşiktaş'la çok fazla anıldı, hala da anılmaya devam ediyor. Kendisiyle yaklaşık 10 gündür ilgilendiğimiz doğru. Bugüne kadar yürütmüş olduğumuz şeffaf iletişim kapsamında belirtmek isterim ki oyuncunun 9 milyon euro maaş, kulübünün ise 15 milyon euro bonservis beklentisi var. Şu anda 7 kulüp devrede. Biz teklifimizi yaptık ancak beklentileri çok rasyonel değil, karşılamak da pek mümkün gözükmüyor.' dedi.

'Gündemimizden çıktı'

Chiesa'nın gündemlerinden çıktığını söyleyen Yücel, 'Futbolda kulüplerin zaman zaman düştükleri hatalara bir yenisini eklememek için hassas davranmak zorundayız. Beşiktaş'ın menfaatleri futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır.' sözlerini sarf etti.

Galatasaray'dan orta sahaya yıldız transferi!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'u geçip gruplara kalırsa Juventus'tan Weston McKennie'yi transfer etmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'dan teklif alan ancak Leeds'e kiralık giden Weston McKennie, bu kez Parçalı formayı giyebilir. İtalyan basınındaki habere göre Sarı-Kırmızılılar, Young Boys'u geçip Şampiyonlar Ligi'nde grupları kalmayı başarırsa 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusunu bonservisiyle kadrosuna katacak. Piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösterilen 6 numara oyuncusu, merkez orta saha ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Birçok bölgede oynayabilen oyuncuları tercih eden Teknik Direktör Okan Buruk'un da bu transferde hayli istekli olduğu aktarıldı. Juve, 2021 yılında 22 milyon euroya Schalke'den aldığı McKennie'yi kontratının bitimine 1 yıl kala satmayı düşünüyor...

Haberin Devamı
Ryan Kent'e yol göründü!

Kanarya’nın kadroda düşünmediği isimlerden biri olarak gösterilen Ryan Kent’in, kariyerini yeniden Ada’da sürdürmesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin UEFA listesinde de adı olmayan Kent’i ilk olarak Hull City istemişti. Hull’un yanı sıra Sheffield United’ın, tecrübeli futbolcu için devreye girdiği öğrenildi.

Beşiktaş aradığı stoperi buldu!

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezona hazırlanan ve stoper hattını Gabriel Paulista'yla güçlendiren Beşiktaş, bu bölgeye bir transfer daha yapmaya yakın... Başkan Hasan Arat'ın, 3 transfer daha planladıklarını ve gelecek gidecek isimlerin aşağı yukarı belli olduğunu belirtmesi üzerine gözler defans hattına çevrildi. Siyah-Beyazlılar ise rotasını Serie A'ya yöneltti. Birçok pozisyon için çalışmalarına devam eden Kartal'da, hocanın sol stoper isteği yönetim tarafından dikkate alınıyor.

JOHAN VASQUEZ GELİŞMESİ

Siyah-Beyazlı yönetimin, 22 yaşındaki Meksikalı Johan Vasquez'in transferi için harekete geçtiği dış basında ifade edildi. Sol ayaklı stoper arayan Hollandalı teknik adamın, Meksikalı oyuncuyu takımında görmek istediği de gelen bilgiler arasında... Tecrübeli defansın Genoa ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.85 boyundaki oyuncunun piyasa değeri 10 milyon Euro. Öte yandan, Kartal'ın bu transfer için önümüzdeki günlerde İtalyan kulübünün kapısını çalacağı öne sürüldü.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a dev transfer çalımı

Teknik direktör Okan Buruk transfer çalışmaları hakkında bilgileri verirken yönetim, temaslarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, kanat bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Birçok oyuncuyu listesinde bulunduran Cimbom'da önemli bir gelişme yaşanıyor.

Galatasaray'ın, Arjantinli yıldız Angel Correa'yı yakından takip ettiği iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, Atletico Madrid forması giyen yıldız isim ile ilgili olumlu rapor hazırladığı belirtildi. Ayrıca Beşiktaş'ın da tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediği de biliniyor. Angel Correa'nın İspanyol devi ile olan sözleşmesi 2026 Haziran'da sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun bonservis değeri ise 18 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

Arjantinli yıldız geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile 47 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 11 gol atarken 3 de asist üretti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ