Aboubakar bombası! İşte yeni adresi

Süper Lig'in ilk haftası geride kaldı ve ilk haftayı Beşiktaş lider bitirdi. Takımlarda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara hız verdi. Yıldız futbolcu için nabız yoklayan Siyah-Beyazlılar'da bir de sürpriz ayrılık ihtimali ortaya çıktı. Orta sahaya son olarak Sara'yı alan Galatasaray'da çalışmalar devam ederken Ziyech ile ilgili bir iddia çok konuşuldu. Ligde ve Avrupa'da başarı isteyen Fenerbahçe'de ise transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Abdullah Avcı ile yeniden zirveye oynamak isteyen Trabzonspor'da da sıcak saatler yaşanıyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Trabzsonspor prensipte anlaştı!

Trabzonspor, Süper Lig'in yeni sezonuna Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak başladı. Alınan 1 puan canları sıksa da transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda gözler; Fransız ekibinde forma giyen yıldıza çevrildi.

Bordo-Mavililer, Le Havre forması giyen Etienne Youte Kinkoue’yi transfer etmek için pazarlıklarını sürdürüyor. 22 yaşındaki stoperle prensipte anlaşan Trabzonspor, Fransız ekibinin 6.5 milyon Euro’luk bonservis beklentisini indirmeye çalışıyor.

Hoffenheim’ın istediği ve kulübüyle el sıkıştığı Kinkoue, Alman ekibiyle geçtiğimiz hafta anlaşmaya varamamış ve transfer iptal olmuştu. 1.96 boyundaki Kamerun asıllı Fransız stoper için Trabzonspor’un scout ekibi tam not verirken, alınması halinde 1-2 yıl içinde Kinkoue’nin çok yüksek rakamlara satılabileceği görüşünde.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık!

Galatasaray'da Faslı yıldız Hakim Ziyech konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajerinin yönetimle yaptığı görüşmede oyuncusu için "Körfez ülkelerinden Ziyech'e talep var. İsterseniz teklif getirebilirim" sözlerini kullandığı iddia edildi.

AYRILIĞA SICAK BAKILIYOR

Yönetimin de 31 yaşındaki kanat oyuncusunun yüksek maaşından kurtulmak için ayrılığa sıcak baktığı ve gelecek teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor. Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarında etkisiyle Sarı-Kırmızılı formayla 23 maçta görev alabildi. Ziyech bu süre zarfında takımına 8 gol, 4 asistle 12 gollük katkı sağladı.

Geçtiğimiz sezonun sonunda Chelsea'den bonservisi alınan ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek yıldız futbolcunun takımdaki geleceği merak konusu. 

Fenerbahçe'ye rekor transfer teklifi!

İngiltere’ye transferi bir süredir gündemde olan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için en yüksek teklifi yapan kulüp Brighton oldu. Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe Yönetimi bu cazip teklife rağmen takımın en önemli isimlerinden olan Ferdi’yi kadroda tutmak istiyor.

MANU YENİ TEKLİF YAPACAK

Başarılı futbolcu için ayrıca Manchester United da resmi teklifte bulundu. Bu teklifin Brighton’un altında olduğu ancak ilerleyen günlerde yükseleceği öğrenildi. Ferdi’nin kulüplerin anlaşması halinde Manchester United’a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesi Ferdi Kadıoğlu için, "Söylentilere çok takılırsanız başınız belada olur. Ferdi'nin takımda kalmasını istiyorum ama bu benim üzerimde bir konu. Ferdi harika bir profesyonel, çok iyi bir çocuk. Her gün antrenmanlarda çok çalışıyor. Umarım bizimle kalır." diye konuştu.

 

Haberin Devamı
Aboubakar bombası! İşte yeni adresi

Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar için Siyah-Beyazlı kulübe resmi teklif geldi. Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, Kamerunlu golcü için Beşiktaş'la anlaşmaya vardı!

YILLIK 4 MİLYON EURO

Afrika basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş'la anlaşmaya varan Eyüpspor, Aboubakar ile transfer görüşmelerine başladı. Süper Lig'in yeni ekibi Aboubakar'a 2 yıllık sözleşme ve yıllık da 4 milyon Euro önerdi.

ABOUBAKAR DA SICAK BAKIYOR

Daha önce gelen transfer tekliflerini reddeden Aboubakar'ın Eyüpspor'un bu teklifine sıcak baktığı ifade edildi. 32 yaşındaki forvet bu sezon Giovanni Van Bronckhorst tarafından Samsunspor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

EYÜPSPOR'DAN AÇIKLAMA

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Skorer'e yaptığı açıklamada “Aboubakar haberleri yalan. Oyuncuyla hiç ilgimiz yok” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, yine karşı karşıya geldi. Hollanda basınından Eindhovens Dagblad'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Beşiktaş, PSV forması giyen Olivier Boscagli'yi kadrosuna katmak istiyor. Sol stoper ve sol bek oynayabilen 26 yaşındaki oyuncu için iki kulübün girişimde bulundu belirtildi. Haberde Galatasaray ve Beşiktaş'ın dışında Avrupa'nın üst düzey takımlarından da başarılı stopere ilginin olduğu yazıldı.

TAKIMDAN AYRILACAK

PSV'nin en tecrübeli oyuncularından biri olarak gösterilen Boscagli'nin bu sezon takımdan ayrılmasının beklendiği vurgulandı. Piyasa değeri 27 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki savunmacının PSV'deki sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Hollanda ekibinde toplamda 163 maça çıkan Olivier Boscagli, 10 gol ve 8 asist yaptı.

YORUM YAZ