Kasımpaşa beraberliği sonrası Galatasaray'da Roland Sallai: Bizim kalitemizde olmaması gereken bir şey

Süper Lig'in 7. haftasında 3 farklı üstünlüğünü koruyamayarak Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'ın yeni yıldızlarından Roland Sallai, 3-0'adn sonra 3 gol yemelerinin kalite düzeylerine yakışmadığını belirtti.

Kasımpaşa beraberliği sonrası Galatasaray'da Roland Sallai: Bizim kalitemizde olmaması gereken bir şey

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya karşı yakaladığı 3 farklı üstünlüğü koruyamayarak mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni yıldızlarından Roland Sallai, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kalitelerine yakışmayan bir duruma izin verdiklerini belirten Macar oyuncu, "İlk yarı çok daha iyiydik. Rakipten üstün olduğumuzu gösterdik. Oyundan çıktım. 3-0’dan sonra üç gol yemek bizim kalitemizde olmaması gereken bir şey. Hatalarımızı görmemiz, bundan ders çıkarmamız ve bunları düzeltmemiz gerektiğine inanıyorum" dedi.

Taraftar hakkındaki görüşlerini de paylaşan Sallai, "Taraftarların sıcak karşılamasından ötürü onlara teşekkür ediyorum. Burada oynamak inanılmaz bir duygu. Birçok güzel statta oynadım fakat burası inanılmaz. Taraftarın etkisi burada önemli. Bugün de desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Kasımpaşa beraberliği sonrası Galatasarayda Roland Sallai: Bizim kalitemizde olmaması gereken bir şey

YORUM YAZ