Kaan Ayhan'dan kaptanlık sözleri: Çok duygulandım

PAOK maçına kaptan olarak çıkan Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Ayhan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada takım arkadaşlarını tebrik etti, "Sahaya ilk adımı attığımda çok duygulandım. Bunu bozabilecek tek şey, kazanmamak olurdu." diye konuştu.

Kaan Ayhan'dan kaptanlık sözleri: Çok duygulandım

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında konuk ettiği PAOK'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Kaan Ayhan, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Maça kaptan olarak başlayan Kaan, sahaya ilk adımı attığında çok duygulandığını belirtti.

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Kaan Ayhan, “İnanılmaz bir atmosfer yaşadık. Kaptan olarak hazırlanmaya çalıştım. Bu kadar yoğun duygu ve önemli bir gün olacağını düşünmemiştim. Sahaya ilk adımı attığımda çok duygulandım. Bunu bozabilecek tek şey, kazanmamak olurdu." diye konuştu.

Maçın son bölümünde yorgunluk hissettiğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Sakatlığım yok, sadece yorgunluk. Her üç günde bir maç yapıyoruz. Sağ beke de yeni yeni alışınca yorgunluk oluyor. İnşallah Kasımpaşa maçına iyi bir şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZ