İtalyanlar duyurdu: İşte Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine gelecek isim

Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Uruguaylı tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. İtalyan basını sarı - kırmızılılarla ilgili sürpriz bir iddiayı gündeme taşıdı. İşte detaylar...

İtalyanlar duyurdu: İşte Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine gelecek isim

Yeni sezona yıldız isimleri transfer ederek giren Galatasaray, devre arasında takıma takviye yapmanın planlarını yapıyor. Sarı - kırmızılılar özellikle sol bek mevkisinde büyük sorun yaşıyor. Angelino'nun beklenen performansı verememesi, Kazımcan Karataş'ın da bulduğu şansları değerlendirememesi sarı - kırmızılıları farklı arayışlara itti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe derbisinde sol bek olarak Barış Alper Yılmaz'a şans veren Galatasaray'ın devre arasında yeni bir sol bek oyuncusu transfer etmesi bekleniyor.

OKAN BURUK'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kendisine yöneltilen transfer sorusuna; "Transfer biraz geç başlayacak. Oraya kadar düşüneceğiz. Elimizdeki oyuncuları da kullanmak istiyoruz. Birçok oyuncum var. Öncelikle onlardan faydalanmak isterim. Herkes kadrosunu güçlendirmek isteyecek. En mantıklı, en doğru şekilde bunu yapmaya çalışacağız." şeklinde yanıt vermişti.

İtalyanlar duyurdu: İşte Galatasarayda Fernando Musleranın yerine gelecek isim

MUSLERA'NIN KADERİ BELLİ OLUYOR

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor. 2011 yılında geldiği Galatasaray'da sayısız kupa kazanan, takımın kaptanlığına kadar yükselen ve adını sarı - kırmızılıların tarihine yazdıran Uruguaylı kalecinin yeni sezonda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Bir yandan Galatasaray'ın tecrübeli kaleciyle daha düşük bir ücretle sözleşme uzatacağı iddia edilirken, diğer yandan da Muslera'nın futbola başladığı kulübe dönerek kariyerini orada tamamlaycağı iddia ediliyor.

İTALYANLARDAN SÜRPRİZ GALATASARAY İDDİASI

İtalyan basını Galatasaray'ın Atalanta'da forma giyen 29 yaşındaki kaleci Juan Musso'yu gündemine aldığı iddia edildi. Haberde ayrıca, Atalanta'da inişli, çıkışlı bir grafik çizen ve yerini Marco Carnesecchi'ye kaptıran 29 yaşındaki Arjantiinli kalecinin sarı - kırmızılılar için de ideal bir tercih olacağı bilgisine yer verildi.

İtalyanlar duyurdu: İşte Galatasarayda Fernando Musleranın yerine gelecek isim

21 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

2018 yıında Udinese'ye transfer olan kaleci Musso, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı file bekçisi Temmuz 2021'de yaklaşık 21 milyon Euro karşılığında Atalanta'ya transfer oldu.

Bu sezon Serie A'da 10 kez görev yapan Musso, 12 gol yerken beş kez de kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Musso, Arjantin Milli Takımı'nın formasını ise iki kez giymeyi başardı.

İtalyanlar duyurdu: İşte Galatasarayda Fernando Musleranın yerine gelecek isim

YORUM YAZ