MENÜ

Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıran 23 Nisan paylaşımı!

Gerek spor kulüpleri gerekse sporcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kayıtsız kalmayacak sosyal medya hesaplarından bu anlamlı güne ilişkin birçok mesaj yayınladı. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin paylaşımı ise Fenerbahçe'ye gönderme niteliğindeydi. İşte detaylar...

Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıran 23 Nisan paylaşımı!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkaran Galatasaray'da Mauro Icardi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya hesabından kutladı.

Haberin Devamı

BOMBA İDDİA! 'UEFA ve FIFA...'

SÜPER KUPA MAÇINDAN FOTOĞRAF

Maçlarda çocuklarla çektirdiği fotoğrafları paylaşan Icardi, son fotoğraf olarak Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçından seçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıktığı finalde sahadan çekilen oyuncuları Icardi kenarda alkışlamıştı. Arjantinli yıldız o anların fotoğrafını paylaştı.

Icardiden Fenerbahçelileri kızdıran 23 Nisan paylaşımı

FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLMİŞTİ

Galatasaray 1. dakikada Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe maçın 2. dakikasında sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Maçın tatil edilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular 11'e 11 çift kale maç yaptı. TFF kararıyla Galatasaray hükmen galip ilan edildi.

YORUM YAZ