İngiliz devinin Osimhen planı deşifre oldu: Üç Avrupa devi de sırada bekliyor
08 Mart 2025, Cumartesi 12:05Güncelleme Tarihi:

Galatasaray'ın kiralık yıldızı Victor Osimhem tüm odak noktasını Galatasaray'a vermiş olsa da arka planda menajerler aracılığıyla bazı transfer görüşmeleri yapılıyor.
'BUNDAN SONRA HER MAÇA...'
Kasımpaşa deplasmanında kaybedilen 2 puana rağmen ligde 4 puan farkla lider durumda olduklarını ve ellerindeki avantajı korumaya çalışacaklarını belirten golcü futbolcu, "Şampiyonluk yarışında devam ediyoruz. Kazanmak için de gereken bütün kaliteye sahibiz."

"Günün sonunda kazanmak için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da her maça 3 puan almak için çıkacağız ve şampiyonluk yolunda da en büyük adayız. Bundan önce nasıl galibiyet serileri yakaladıysak, bundan sonra da aynı serilere ulaşacak kaliteye sahibiz. Bu süreçte taraftarın desteği de bizim için en büyük avantaj olacak"

'ÇOK SEVİYORUM BU TAKIMI'
"Çok seviyorum bu takımı. Takım arkadaşlarımı da birer birer çok seviyorum. Her şeyi yapmak istiyorum başarı için. Onlara destek olmak istiyorum. Arkadaşlarım da aynı mantalitedeler bence, ilk 11 ’de olması veya yedek olması fark etmez herkesin bir arada mücadele etmesi çok önemli. Hocamızla oyuncular olarak, taraftarımızla hep beraber birlik hissediyoruz. Bazen gol atamasam da markaj yapıyorum savunmaya yardımcı oluyorum. Ne şekilde olursa olsun takımıma destek olmak istiyorum"

İNGİLİZLER DEVREDE
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak olan Victor Osimhen için yeni bir iddia gündeme geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig devi Arsenal, Nijeryalı yıldızın menajeriyle bir görüşme yapacak.
