Galatasaraylı Davinson Sanchez'den transfer açıklaması: 'Ne olduğunu göreceğiz'

Galatasaray'da geçen sezon gösterdiği performansla göz dolduran Davinson Sanchez, ülkesi basınında, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde adı sık sık transfer haberleriyle anılan Sanchez, konuya açıklık getirdi. İşte Sanchez'in o açıklamaları.

Galatasaraylı Davinson Sanchez'den transfer açıklaması: 'Ne olduğunu göreceğiz'

Geçen sezon Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, Copa America'dada yıldızını parlatmayı başardı. Sarı-kırmızılıların Tottenam'dan kadrosuna kattığı stoperin adı son dönemde İngiliz takımlarıyla anılıyordu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel övgü dolu sözler!

'İSTANBUL BENİM İÇİN BİR HEDİYE'

Sanchez, Gol Caracol ile yaptığı özel röportajda Galatasaray'daki geleceği hakkında konuştu. İstanbul'da olmanın kendisi için br hediye olduğunu vurgulayan Sanchez, transferi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Bu iyi çalışmanın bir yansıması. Ben çok çalışmaya, zorlukların üstesinden gelme yeteneğine ve konfor alanından çıkmaya çok inanan bir insanım. Konfor alanı her zaman olasılıklarınızı sınırlar. Bulunduğunuz yerden çok daha ileriye gidebilirsiniz. Takımlar ve fırsatlar karşınıza çıkar. Önemli takımların radarında olmak sizi gururlandırır çünkü iyi bir iş yaptığınızı bilirsiniz. Hem ben hem de kulüp için en iyisinin ne olduğunu göreceğiz. Hâlâ Galatasaray ile bir kontratım var ve ne karar verilirse verilsin benim iyiliğim düşünülerek verilecek.”

Yıldız oyuncu imza için haber bekliyor!

YORUM YAZ