Galatasaray'ın yıldızı Osimhen için olay Manchester United açıklaması! 'Gidin ve bunu yapın'

Yaz transfer döneminin sonlarına doğru Napoli'den Galatasaray'ın yolunu tutan Victor Osimhen, Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayıp gollerini sıralamıştı. Geldiği ilk günden beri taraftarların sevgilisi olan Nijeryalı yıldız için Manchester United açıklaması yapıldı. Efsane golcü, kullandığı ifadelerle transfer konusunda ipucu verdi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın İtalyan ekibi Napoli'den kiralık olarak transfer ettiği Victor Osimhen için beklenmeyen bir açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ AÇMIŞTI

Müsabakanın 20. dakikasında Abdülkerim Bardakcı'nın sol kanattan havalandırdığı top ceza sahasına geldi. Kasımpaşa savunmasının dokunamadığı topu tamamlayan isim Victor Osimhen oldu. Victor Osimhen'in dokunuşunda top ağlarla buluştu.

İLK GOLÜNÜ ATMIŞ OLDU

Nijeryalı futbolcu, bu golle birlikte Galatasaray kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşadı.

HIZINI ALAMAYIP BİR GOL DAHA ATMIŞTI

28. dakikada Gabriel Sara sağ kanatta topla buluştuktan sonra sol kanattan savunmanın arkasına kaçan Victor Osimhen'e pasını gönderdi. Victor Osimhen'in şutunda direkten seken top ağlarla buluştu. Victor Osimhen hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetmiş oldu.

Galatasarayın yıldızı Osimhen için olay Manchester United açıklaması Gidin ve bunu yapın

7 YIL SONRA BİR İLK

Victor Osimhen, Bafetimbi Gomis'ten (Ağustos 2017) bu yana Galatasaray formasıyla Süper Lig'de çıktığı ilk üç maçta 4+ gole katkı sağlayan ilk oyuncu oldu.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ OSIMHEN SÖZLERİ!

Manchester United'ın eski forvetlerinden Louis Saha, Osimhen'in İngiliz ekibinin ihtiyacı olduğu bir santrfor tipi olduğunu vurguladı. Saha, Manchester United'ın kendini kanıtlamış bir forvete ihtiyacı olduğunu söyleyerek Nijeryalı forvetin özelliklerine değindi. 

'NE VERECEĞİNİ BİLİRSİNİZ'

Louis Saha, "Bunun gerçekçi bir seçenek olup olmadığını bilmiyorum çünkü Osimhen Galatasaray'da kiralık olarak forma giyiyor. Ama kendini kanıtlamış, önemli bir golcüden bahsediyorsanız, o tam aradığınız oyuncu. Takımı anında geliştirecektir. Eğer Osimhen'le anlaşırsanız, potansiyelli bir oyuncu almış olmazsınız. Onun tam olarak ne vereceğini bilirsiniz" dedi.

Galatasarayın yıldızı Osimhen için olay Manchester United açıklaması Gidin ve bunu yapın

'GİDİN VE BUNU YAPIN'

Saha ayrıca Osimhen için şu ifadeleri kullandı:

"Osimhen gibi bir forvet tam da Manchester United'ın yapması gereken türden bir transfer. Eğer Osimhen'i transfer etmek için çok gerekiyorsa, gerekecektir de, gidin ve bunu yapın!" 

Osimhen'in adı yaz transfer döneminde Premier Lig devlerinden Chelsea ile uzun bir süre anılsa da oyuncu, kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. 

PERFORMANSI

Galatasaray formasını 4 kere giyen 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, 2 gol atarken 4 de asist katkısı sağladı. 

YORUM YAZ