Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai imzayı attı! Forma numarası belli oldu...

Galatasaray'ın Freiburg'dan kadrosuna kattığı Roland Sallai, resmi imzayı attı. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni yıldızının giyeceği forma numarası da belli oldu.

Galatasaray, Roland Sallai'yi resmen kadrosuna kattı. Transferin son gününde yapılan açıklamayla kadroya katıldığı duyrulan Macar oyuncunun imza töreni de gerçekleşti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın dün akşam Freiburg ile sağlanan anlaşmaya ilişkin açıklamasında, "Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir" ifadeleri yer almıştı.

Galatasarayın yeni transferi Roland Sallai imzayı attı Forma numarası belli oldu...

4 YILLIK İMZAYI ATTI

Galatasaray, Roland Sallai ile 4 yıllık sözleşmeye de imza attı. Dün akşam oyuncu ile anlaşma şartlarına ilişkin yapılan açıklamada, "Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir" ifadeleri kullanılmıştı.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'nin yeni takımında giyeceği forma numarası da belli oldu. Freiburg' kariyerinde 22 numaralı formayı giyen Macar yıldız, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan boşalan 7 numaranın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın yeni transferi Roland Sallai imzayı attı Forma numarası belli oldu...

'ÇOK SABIRSIZLANIYORUM'

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Roland Sallai, "Öncelikli olarak buraya gelmemde yardımcı olan başkanımıza ve tüm değerli insanlara çok çok teşekkür etmek istiyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Şu anda çok sabırsızlanıyorum. Hocamızla, takım arkadaşlarımla, hem de burada çalışanlarla karşılaşmak için çok sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer süreci ve hedeflerine de değinen Macar yıldız, "Açıkçası son haftalarda, son aylarda bir ilgi vardı ve ben de bu ilgiye karşılık verip gelmek istedim. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübüne geliyordum ve bunu kabul ettim. Tabii diğer taraftan da bir şampiyonluk hedefimiz var. Ayrıca Avrupa Ligi'ni de kazanmak istiyoruz. O şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Buraya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu da ifade eden Sallai, "Açıkçası birkaç şey biliyordum hani. Daha önce hocamızla da konuştum. Onun yanında da burası eski oynadığım takımlardan uzak bir yerde. Çok çok bir bilgim yoktu. Ancak buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Formamıza beşinci yıldızı takmak istiyorum" dedi.

Son olarak taraftarlara mesajı sorulan Macar oyuncu, "Söylemek istediğim şey oldukları şekilde devam etmelerini rica ediyorum onlardan çünkü inanılmaz bir taraftar grubu. Bu akşam da stada gidersem eğer orada da dışarı çıkacağım ama bakalım nasıl bir şey bekliyor beni. Onların karşısına çıkıp maç oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Galatasarayın yeni transferi Roland Sallai imzayı attı Forma numarası belli oldu...

YORUM YAZ