Galatasaray'ın yeni sol beki Ismail Jakobs, İstanbul'a geldi

Transferde gaza basan Galatasaray, satın alma opsiyonlu transferi için Monaco ile anlaşmaya vardığı 25 yaşındaki Kamerunlu sol bek Ismail Jakobs'u İstanbul'a getirdi.

Galatasaray'ın yeni sol beki Ismail Jakobs, İstanbul'a geldi

Derrick Köhn ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco forması giyen Ismail Jakobs, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Bu arada Senegalli oyuncunun da detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Buna göre Fransız kulübüne kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro civarında bir ücret ödenmesi bekleniyor. Ayrıca satın alma opsiyonunun ise 7.5 milyon Euro dolaylarında olacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasarayın yeni sol beki Ismail Jakobs, İstanbula geldi

Ismail Jakobs, Galatasaray'ın uzun süredir devam eden sol bek sıkıntısını çözmeye çalışacak.

İmza için İstanbul'da!

Ismail Jacobs, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a geldi. Saat 22:20'de İstanbul'a inen ve Sarı Kırmızılı ekip yetkililerinin karşıladığı Jakobs, sağlık kontrollerini tamamlamasının ardından kendisini Galatasaraylı yapacak olan sözleşmeye imza atacak.

105 maçta 1 gol, 8 asist

6.5 milyon Euro ödenmişti 2021 yılından bu yana Monaco’da forma giyen Jakobs, Fransız ekibinde çıktığı 105 maçta 1 gol attı ve 8 asist yaptı. Senegalli, 2019 yılında Köln’den, Monaco’nun yolunu tutarken, kendisi için o dönem 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

YORUM YAZ