Galatasaray'ın radarındaki Angelo Preciado transferi için ilk ağızdan açıklama!

Sezonu Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonluğuyla kapatan Galatasaray'da, gelecek sezon için çalışmalar başladı. Hem Avrupa hem de lig için kuvvetli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılıların uzun zamandır transfer listesinde yer alan isimlerden biri Angelo Preciado'ydu. Sparta Prag forması giyen sağ bekin transferi hakkında ilk ağızdan açıklama geldi. İşte detaylar.

Galatasaray'ın radarındaki Angelo Preciado transferi için ilk ağızdan açıklama!

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Okan Buruk'la 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalayan Galatasaray'da, transfer çalışmaları başladı. 25.şampiyonluk ve Avrupa macerası için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar Angelo Preciado'yu gündemine almıştı. 

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi PlayOff turunda Galatasaray’ı saf dışı bırakan Sparta Prag’da forma giyen Preciado, Şubat 2024'te sarı-kırmızılıların gündemine gelmişti. O dönem hem oyuncu hem de menajeriyle iletişime geçildiği gelen iddialar arasındaydı.

Sacha Boey’i sattıktan sonra sağ beke geçici olarak Aurier takviyesiyle çare bulmaya çalışan Sarı-Kırmızılar, Fildişili futbolcudan beklediği performansı alamadı. Bu bölgeye oyuncu bakmaya başlayan Cim Bom’da yeniden Angelo Preciado gündeme geldi.

İLK AĞIZDAN AÇIKLAMA

Aslan'ın hedefindeki isimlerden biri olduğu iddia edilen Preciado hakkında açıklama Çekya ekibinin sportif direktörü Tomas Rosicky'den geldi.

Infotbal adlı sitenin haberine göre; Preciado'nun olası transferi hakkında konuşan Rosicky "Preciado satılık değil. Bu kesinlikle benim için soru değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi PlayOff turunda Galatasaray'ın, Sparta Prag'la oynadığı 2 maçta maçta Preciado 26 yaşındaki Ekvadorlu yıldız müthiş 2 maç oynamıştı.

Rams Park’ta 3-2 kaybettikleri karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren Preciado, Prag’da 4-1 yendikleri karşılaşmada da Cim Bom’a gol attı.

YORUM YAZ