Galatasaray'ın gözü kulağı Guela Doue transferinde! Resmi olarak açıklayacak

Galatasaray'da Okan Buruk'un ısrarla transferini istediği Rennes forması giyen Guela Doue, sarı-kırmızılı ekibe artık çok yakın. Rennes ile Galatasaray arasında sadece ödeme takvimi üzerindeki pürüz kaldı. Bu ufak kriz de çözülür çözülmez Sarı-kırmızılılar, Guela Doue transferini resmi olarak açıklayacak.

Galatasaray’ın yaz transfer dönemindeki ilk takviyesi olması beklenen Guela Doue için geri sayım başladı. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bekle her konuda anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kulübü Rennes’le de son pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Guela Doue, geride kalan sezonda Rennes formasını 33 maçta terletti. 21 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda 4 asist üretti. Genç oyuncunun, Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Guela Doue'nin güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.

Galatasarayın gözü kulağı Guela Doue transferinde Resmi olarak açıklayacak

RESMİ OLARAK AÇIKLANACAK

Taraflar ödeme takvimi üzerinde mutabakat sağladığı an, sağlık kontrolleri gerçekleşecek ve Galatasaray vakit kaybetmeden transferi resmi olarak duyuracak. Doue’nin Avusturya kampına katılmasının ardından bu kez de orta saha transferine ağırlık verilecek.

 BAZI OYUNCULAR İLE YOLLAR AYRILACAK

Teknik direktör Okan Buruk’un sunduğu liste doğrultusunda çalışan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu iki takviyenin ardından kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmak üzere temaslarda bulunacak.

Haberin Devamı

Galatasarayın gözü kulağı Guela Doue transferinde Resmi olarak açıklayacak

YORUM YAZ