Galatasaray'ın gizli forveti Davinson Sanchez! Osimhen, Icardi ve Batshuayi'nin pabucunu dama attı

Galatasaray, Süper Lig'e Çaykur Rizespor maçıyla döndü. Rakibini taraftarlarının önünde 5-0 gibi net bir skorla mağlup eden sarı - kırmızılılarda Davinson Sanchez de uzun bir sakatlıktan sonra takıma geri döndü. Sarı - kırmızılıların geride kalan haftalarda en iyi hücumcusu, stoper Davinson Sanhchez oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın gizli forveti Davinson Sanchez! Osimhen, Icardi ve Batshuayi'nin pabucunu dama attı

Transfer döneminin sona ermesinin ardından lige dönen Galatasaray, 5. hafta maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Rams Park'ta dolu tribünlerin önünde oynanan mücadelede sarı - kırmızılılarda, yeni transferler Ismail Jakobs ve Victor Osimhen ilk 11'de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri; üçüncü dakikada Davison Sanchez, 25. dakikada Abdülkerim, 49. Gabriel Sara, 61. dakikada Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

DAVINSON'UN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Galatasaray'ın savunmadaki en önemli ismi olan Kolombiyalı yıldız, bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. Yıldız oyuncu savunma oyuncusu olmasına rağmen hücumda gösterdiği performansla da parmak ısırtıyor.

Galatasarayın gizli forveti Davinson Sanchez Osimhen, Icardi ve Batshuayinin pabucunu dama attı

TAKIMIN EN İYİ HÜCUMCUSU OLDU

Davinson Sanchez, penaltısız gol beklentisi istatistiğinde 1.4 ile takımın en yüksek gol beklentisine sahip oyuncusu olmayı başardı.

Daha da şaşırtıcı olanı ise, 28 yaşındaki oyuncu sarı - kırmızılı takımın 1.5 ile maç başına en fazla şut atan oyuncusu olmayı başardı.

Haberin Devamı

Kolombiyalı yıldızın stoperdeki partneri Abdülkerim Bardakcı ise yüzde 50 ile takımın en iyi bitiricilik yüzdesine sahip ismi oldu.

FANATİK ÖZEL - Burak Özdemir

YORUM YAZ