Galatasaray'ın 100 milyon euroluk yıldızının dönüş tarihi belli oldu: Osimhen bizzat açıkladı!

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Galatasaray'a Napoli'den kiralık olarak katılan Victor Osimhen, çıktığı ilk maçtan itibaren taraftarların sevgilisi olmuştu. Kasımpaşa müsabakasında sakatlık yaşayarak oyuna devam edemeyen Nijeryalı golcü, daha sonra Avrupa Ligi'ndeki RFS ve Süper Lig'deki Alanyaspor maçlarında forma giyemedi. Ancak yıldız golcü, ne zaman sahalara döneceğini kendisi açıkladı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın 100 milyon euroluk yıldızının dönüş tarihi belli oldu: Osimhen bizzat açıkladı!

Süper Lig’de dün akşamki maç öncesi Kasımpaşa ile 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalan, Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz hafta içi benzer bir senaryo ile 2-0’dan rakibine 2-2 ile Avrupa’daki ilk puanını adeta armağan eden Galatasaray, aynı hataları Alanyaspor karşısında yapmadı. Müsabakanın ardından, Galatasaray'ın piyasa değeri 100 milyon euro olan yıldız golcüsü Osimhen, bizzat dönüş tarihini açıkladı. İşte maça dair detaylar ve Osimhen'in açıklaması... 

Haberin Devamı

Son iki resmi maçında rakip fileleri 5 kez sallamasına rağmen, kalesinde 5 gole engel olamayan Sarı-Kırmızılılar, son 3 karşılaşmada 4’er gol attığı Akdeniz ekibine karşı yine hata yapmadı.

İyi savundular...

Uzatma anlarında Alanya’nın ataklarını iyi savunan ev sahibi, 1-0’lık galibiyetle Milli araya da lider olarak gitti. Bu sezon özellikle takım savunması konusunda sıkıntılar yaşayan teknik direktör Okan Buruk’un öğrencileri, 5 karşılaşma sonrasında ilk kez kalesinde gol görmedi. 13. resmi sınavında ikinci kez bir rakibinin gol atmasına izin vermeyen Aslan, daha önce 14 Eylül’de Rams Park’ta 5-0 kazandığı Çaykur Rizespor mücadelesinde bunu başarmıştı.

Galatasarayın 100 milyon euroluk yıldızının dönüş tarihi belli oldu: Osimhen bizzat açıkladı

'Daha da iyi olacağım'

Maçın ardından Yunus, “Geçen iki maçta istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bugün (dün) kazanmak önemliydi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Maç oynadıkça daha iyi bir Yunus olacağını söylemiştim. Daha da iyi olacağım inşallah” dedi.

Haberin Devamı

Osimhen'den dönüş yanıtı!

Ligdeki Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen, Rigas Skola’nın ardından Alanyaspor karşısında da kadroda yoktu. Tedavisi süren Osimhen, dünkü maç çıkışında, “Ne zaman dönüyorsun?” sorusuna, “Milli aradan sonra” cevabını verdi.

Sara’dan ligde yine asist

Galatasaray’ın yeni yıldızı Gabriel Sara, Aslan’a iyice ısındı. Kasımpaşa maçından sonra ligdeki ikinci asistini Yunus’un golünde yapan Sara, “Çok iyi bir performans sergiledik. Son maçlarda yaşadığımız puan kaybı sonrası yeniden kazanmak güzel oldu. Biraz yorgunum. Ailemle birlikte milli arada İstanbul’u gezeceğiz. Daha sonra yeniden devam edeceğiz” yorumunu yaptı.

Galatasarayın 100 milyon euroluk yıldızının dönüş tarihi belli oldu: Osimhen bizzat açıkladı

Sanchez adeta duvar ördü

Sarı-Kırmızılılar’da savunmanın kilit ismi Davinson Sanchez, dün sahanın en iyileri arasındaydı. Defansta kusursuza yakın bir performans sergileyen Sanchez, Alanya’nın tehlike yaratacak ataklarında rakiplerine adeta duvar ördü. 5 ikili mücadelenin 4’ünde başarılı olan Kolombiyalı stoper, her pozisyonda ağırlığını hissettirdi.

YORUM YAZ