Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Tarihe geçecek transfer

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarına devam eden sarı kırmızılılar, transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cimbom'un PSG, Barcelona, Juventus, Atletico Madrid ve Borussia Dortmund gibi devlerin de istediği yıldız isim için 18 milyon Euro önerdiğini iddia edildi.

Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Tarihe geçecek transfer

Geride bıraktığımız sezon hem Süper Lig hem de Süper Kupa'yı kazanarak taraftarına çifte kupa sevinci yaşatan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Geride bıraktığımız sezon hem Süper Lig hem de Süper Kupa'yı kazanarak taraftarına çifte kupa sevinci yaşatan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ İLE ANLAŞTI

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Cimbom, çok konuşulacak bir hamleye imza attı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların Belçikalı golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcunun yıllık 3 milyon Euro yıllık ücret ve 3 milyon Euro imza parası alacağı belirtildi. Michy Batshuayi hamlesiyle büyük yankı uyandıran Galatasaray ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaraydan yılın transfer bombası Tarihe geçecek transfer

CARDOSO BOMBASI

İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Real Betis forması giyen Johnny Cardoso'yu gündemine aldığı öne sürdü. Diario de Sevilla'da yer alan habere göre; Cimbom, İtalyan asıllı ABD'li futbolcu için 18 milyon Euro teklif etti. Real Betis'in ise 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için 25-30 milyon Euro civarında bir teklif istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan yılın transfer bombası Tarihe geçecek transfer

DÜNYA DEVLERİ DE PEŞİNDE

Haberde Cardoso ile Galatasaray'ın yanı sıra PSG, Barcelona, Juventus, Atletico Madrid ve Borussia Dortmund gibi dev kulüplerin ilgilendiği de kaydedildi. Galatasaray'ın 18 milyon Euro önerdiği Johnny Cardoso, sarı-kırmızılı takıma transfer olması halinde kulüp tarihinin en yüksek bonservis ödenen oyuncusu olarak tarihe geçecek. Galatasaray'da en yüksek bonservis ödenen oyuncu unvanı, 2000/01 sezonunda Porto'dan 17.05 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mario Jardel'de bulunuyor.

Johnny Cardoso, geçtiğimiz sezon Real Betis formasıyla 19 maça çıktı.

YORUM YAZ