MENÜ

Galatasaray'dan Trabzonspor'un yıldızına kanca! Başkan teklifi resmen açıkladı

Gelecek sene de hem Türkiye'de hem de Avrupa'da zirve performansı sergilemek isteyen Galatasaray'da kadro büyük bir revizyona uğrayacak. İki stoper başta olmak üzere pek çok oyuncuyla yollar ayrılabilir. Kiralıklarla yola devam edilmeyecek. Gelecek tekliflere göre de yeni hamleler için kaynak oluşturulacak. Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor'un yıldız futbolcusunu transfer etmek için devreye girdi.

Galatasaray'dan Trabzonspor'un yıldızına kanca! Başkan teklifi resmen açıkladı

Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-0 geriye düşmesine rağmen Onuachu'nun 3 gol atıp bir de asist ürettiği karşılaşmada 4-2 yenen Trabzonspor, gözünü transfere dikti. Kadrosunu şekillendirmek adına kolları sıvayan bordo mavililerde birçok oyuncu listede bulunurken gidecek isimler konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Onlar arasından biri Galatasaray'a imza atabilir. İşte detaylar...

Haberin Devamı

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Sezonu Trabzonspor'da tamamladıktan sonra Ettifaq'a geri dönecek olan Berat Özdemir ile Galatasaray ilgileniyor. Yaz aylarında da ilgilenilen ön libero ve merkez orta saha oyuncusu için kulübüyle görüşmeler başladı.

Erden Timur: Toplumun gerilmemesi için gerekeni yapmamız lazım

Kontratının da son senesine girmesinden dolayı satmaya sıcak bakılıyor. Ancak bonservis ödenmesi gerekiyor. Ayrıca iki takım daha kendisini istiyor.

Galatasaraydan Trabzonsporun yıldızına kanca Başkan teklifi resmen açıkladı

İSMAİL'E NİYET BERAT'A KISMET

Berat Özdemir ile ilgilenen sadece Galatasaray değil. Daha önce adı pek çok kez İsmail Yüksek transferinde geçen ve Kadıköy'e gözlemci gönderdiği bilinen Olympique Lyon da kendisini yakından takip ediyor. İsmail'in sakatlığı sonrasında ibre farklı bir isme kaydı. Bunun yanı sıra bir MLS takımı da yine durumunu sormak üzere kulübüyle irtibata geçti.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Trabzonsporun yıldızına kanca Başkan teklifi resmen açıkladı

ETTİFAQ BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Transfer gündeminde sıcak isimlerden biri olan Berat Özdemir için Ettifaq'ın Başkanı Samer AlMisehal, Takvim'e açıklamada bulundu. AlMisehal; "Galatasaray gelecek sezon için talepte bulundu. Fransa'dan Lyon ve bir MLS takımı da yine kendisini istiyor. Belirlediğimiz bonservis bedeli 5 milyon euro. Trabzonspor herhangi bir teklif sunmadı" ifadelerini kullandı.

Galatasaraydan Trabzonsporun yıldızına kanca Başkan teklifi resmen açıkladı

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Nenad Bjelica döneminde Başkan Ertuğrul Doğan'ın da isteği üzerine Trabzonspor'a gelen Berat Özdemir, bir seneliğine Ettifaq kulübünden kiralanmıştı. Milli oyuncu bordo mavili kulüpteki ikinci döneminde 34 karşılaşmaya çıktı. 1 kez fileleri havalandırıp 1 de asist yapmayı başardı. 2436 dakika sahada kaldı. 3 de sarı kart gördü. Ancak performansı ile ilgili olarak taraftarlar ikiye bölünmüş durumda. Tribünlerin çoğunluğunu ikna edemedi. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kararı da kendisi ile yola devam edilip edilmeyeceği konusunda belirleyici rol oynayacak.

YERLİ OYUNCULAR ÇOK ÖNEMLİ

Trabzonspor'da gelecek sezon yerli kontenjanı için en güçlü isimler ve potansiyel barındıran yıldız adayları alınmak isteniyor. Birçok oyuncu hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor, temaslarda bulunuluyor ve raporlar hazırlanıyor. Rakiplerin bu kez gerisinde kalmamak üzere bir yapı inşa edilmesi adına her şey yapılıyor. Bu kapsamda deneyimli çalıştırıcının rapor da büyük önem taşıyor. Ancak şu ana kadar Berat Özdemir Avcı'dan net bir karşılık göremedi.

YORUM YAZ