Galatasaray'dan ters köşe karar! Herkes ayrılmasını bekliyordu, takımda kalıyor

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ve 5. yıldızı takmak isteyen Galatasaray'da gözler bir yandan da transferde. Gelecek isimler kadar ayrılacak isimler de gündem olmaya devam ediyor. Sarı Kırmızılılar'da ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için ise herkesi şaşırtan bir karar çıkmış durumda. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'da kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, eksik bulduğu bölgelere takviye adına girişimlerde bulunuyor. Galatasaray'ın transferdeki öncelikli konu başlıklarından biri sol bek takviyesi olarak görülüyordu. Ancak flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı
Zaha, Twitch yayınında isyan bayrağını çekti: Galatasaray'a DM atın, yöneticilere sorun...

KARAR VERİLDİ

Galatasaray forması giyen Derrick Köhn, Almanya'da gündem oldu. Alman basınında yer alan habere göre, 25 yaşındaki futbolcunun Hannover 96'nın transfer adaylarından biri olduğu belirtildi.

Galatasaraydan ters köşe karar Herkes ayrılmasını bekliyordu, takımda kalıyor

Ancak bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olmadığı ve Galatasaray'ın artık Köhn'ü bırakmayı planlamadığı aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ 2026 YILINA KADAR

Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında katılan Derrick Köhn, sarı-kırmızılılarda çıktığı 18 maçta 1 gol attı ve 2 asist yaptı. 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaraydan ters köşe karar Herkes ayrılmasını bekliyordu, takımda kalıyor

YORUM YAZ