Galatasaray'dan sürpriz işbirliği: Yıldız ismin transferini Lincoln çözecek

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılılar, 2007-2009 yılları arasında Galatasaray formasını terleten ve futbolu bıraktıktan sonra menajerlik yapmaya başlayan Cassio Lincoln ile işbirliği yapmaya karar verdi. Yıldız ismin transferini Lincoln çözecek.

Galatasaray'dan sürpriz işbirliği: Yıldız ismin transferini Lincoln çözecek

Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray sezon başında önemli isimleri kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha, Tete, Davinson Sanchez, Ndombele, Hakim Ziyech gibi oyuncuları transfer eden sarı - kırmızılıların bu isimleri kadroya katması uluslararası basınında da ilgisini çekmişti.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI İLK AÇIKLAMA GELDİ

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Galatasaray, gelecek sezon da hem Süper Lig hem de Avrupa'da başarılı olmanın planlarını yapıyor. Kadrosunu büyük ölçüde korumak isteyen sarı - kırmızılılar önemli bölgelere yıldız oyuncular alarak daha da güçlü bir kadroya sahip olmak istiyor.

Bir yandan yıldız isimlerle görüşmeler devam ederken, diğer yandan da takımda ayrılıklar yaşanmak üzere.

LINCOLN İLE İŞBİRLİĞİ

2007 ile 2009 yılları arasında Galatasaray forması giyen Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln, aktif futbol yaşantısına veda ettikten sonra menajerlik yapmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu sarı - kırmızılılara elden çıkarılmak istenilen bir oyuncunun transferinde yardımcı olacağı ortaya çıktı.

GALATASARAY'DA AYRILIK AN MESELESİ

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Brezilyalı oyuncu Tete'yi gelecek sezon kadroda düşünmeye sarı - kırmızılılar oyuncuyu iyi bir bonservis geliri elde ederek satmak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Tete'nin transferi için Lincoln ile işbirliği yaptı.

Brezilyalı eski yıldız ülkesinde bazı kulüplerle görüşmeler yaptı. Sarı - kırmızılılar oyuncuyu bonservisiyle satmak isterken kiralam formülüne ise sıcak bakmıyor.

 

Galatasaraydan sürpriz işbirliği: Yıldız ismin transferini Lincoln çözecek

TETE BU SEZON NE YAPTI?

Bu sezon Galatasaray formasını tüm kulvarlarda 45 kez giyen 24 yaşındaki oyuncu bu maçlarda üç kez gol sevinci yaşarken altı kez de asist yaptı.

YORUM YAZ