Galatasaray'dan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Mario Hermoso transferinde mutlu sona ulaşamayan sarı - kırmızılılar sürpriz bir hamleye hazırlanıyor. İşte detaylar

Galatasaray'dan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti

Galatasaray, uzun süredir beklenen transferlerde mutlu sona ulaşmayı başardı. Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys’a elenerek eleştiri yağmuruna tutulan Galatasaray’da yönetim transferde gaza bastı.

Haberin Devamı

RABİOT İÇİN YENİ ATAK

Juventus’tan ayrılmasının ardından Avrupa’dan pek çok takımın radarında olan Adrien Rabiot’nun Galatasaray dışında adı Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi kulüplerle de anılıyordu. Rabiot’u transfer etmek için Inter, Atletico Madrid ve Bayern Münih’in devreye girdiği ancak anlaşma sağlanamadığı aktarıldı.

Sezona Arne Slot ile başlayan ve hiçbir yeni ismi kadrosuna katmayan Liverpool, 29 yaşındaki oyuncu için harekete geçmişti. Aslan’ın da gözdesi olan yıldız oyuncu bu nedenle uzun süredir teklifi bekletiyordu. Ancak resmiyete kavuşan bir gelişme olmaması Aslan’ı hareketlendirdi. Rabiot için de girişimler hızlanacak.

Galatasaraydan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti

LYON’LA CHERKİ PAZARLIĞI

Kanat transferi için de görüşmelerini sürdüren yönetim son olarak Lyon’dan Cherki’ye döndü. Şampiyonlar Ligi avantajı gidince bu transfer zora düştü ama Lyon oyuncu satmak zorunda olduğundan Galatasaray bu durumu lehine kullanmaya çalışıyor. Görüşmelerin hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Adana Demirspor 1-5 Galatasaray
YORUM YAZ