Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! İşte yeni ücreti

Trendyol Süper Lig'de 102 puanla rekor kırarak şampiyon olan Galatasaray, dün 24. lig kupasına kavuştu. Çok özel görüntülerin olduğu şampiyonluk kutlamalarında aynı zamanda ezeli rakip Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunuldu. Diğer yandan Galatasaray'ı 2 kez üst üste şampiyon yapan teknik direktör Okan Buruk için flaş bir karar alındı.

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! İşte yeni ücreti

Trendyol Süper Lig'de 102 puanla rekor kırarak 24. lig şampiyonluğunu eden Galatasaray üst üste ikinci kez zafere ulaştı. Sarı-kırmızılı takım, dün kupasına kavuştu ve kutlamalardan çok özel görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

YOLCULUK G.SARAY LİSESİ'NDEN BAŞLADI

G.Saraylı oyuncuları taşıyan üstü açık otobüs, G.Saray Lisesi'nin önünden hareket etti. İstiklal Caddesi'nde başlayan ve taraftarın da katıldığı konvoy sonrasında Şişli'den geçerek Büyükdere Caddesi üzerinden stada ulaştı.

ZİYECH VE KEREM'DEN FİLİSTİN'E DESTEK

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech ve milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, dün şampiyonluk kutlamasından önce Filistin'e destek verdi. Birlikte soykırımcı İsrail'in katliamı altındaki Filistin'in bayrağını açan ikili, bu fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıp "Özgür Filistin" notunu düştü. Kerem daha önce de Filistinli çocukların cesareti ve direncinin, sahada kendisine ilham verdiğini söyleyip golünü onlara armağan etmişti.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Okan Buruka yeni sözleşme İşte yeni ücreti

GENERAL ICARDI!

Kutlamaların kilit isimlerinden biri de Mauro Icardi oldu. Arjantinli futbolcu için özel olarak yapılan ve general kıyafeti içinde ıcardi'yi gösteren bayrak Florya'nın balkonuna asılırken, oyuncu da taraftarı bu görüntü önünde coşturdu.

Galatasaraydan Okan Buruka yeni sözleşme İşte yeni ücreti

YÖNETİMDEN OKAN BURUK KARARI

Yönetim, Galatasaray'ın başında duble yapan Okan Buruk ile yeni bir sözleşme imzalama kararı aldı. Cumartesi günü rekor oyla (3343) başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi, Buruk'la 2026'ya kadar devam etmek olacak. Altyapısından yetiştiği G.Saray ile tarihi zaferlere imza atan ve 6 Süper Lig, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası kazanan Okan Buruk, teknik adam olarak da iki şampiyonluğun mimarı oldu.

Galatasaraydan Okan Buruka yeni sözleşme İşte yeni ücreti

YILLIK ÜCRETİ 30 MİLYONA ÇIKARTILMIŞTI

Bu sezon ücreti 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye çıkartılan tecrübeli hocayla iki yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Başarılı teknik adamın yeni ücreti 50 milyon TL seviyesine yaklaşacak. Mayıs 2026'ya kadar seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, görev süresi boyunca Okan Buruk'la çalışacak. Başarılı teknik adamın yeni ücreti 50 milyon TL seviyesine yaklaşacak. Mayıs 2026'ya kadar seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, görev süresi boyunca Okan Buruk'la çalışacak.

YORUM YAZ