Galatasaray'dan Jakobs şoku! Sakatlanmıştı, açıklama geldi...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de dün akşam Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un sağlık durumuyla alakalı açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Jakobs şoku! Sakatlanmıştı, açıklama geldi...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de dün akşam Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasındaki Onvo Antalyaspor karşılaşmasında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Ismail Jakobs’un tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

23. DAKİKADA OYUNDAN ÇIKTI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dün akşam Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı takım, Akdeniz'den 3-0'lık galibiyetle dönerek liderliğini sürdürdü. Maçın ilk yarısında ise Galatasaray'ı üzen sakatlık yaşandı. Topu kontrol ettikten sonra sağ üst arka adalesini tutan Ismail Jakobs, kendisini yere bıraktı. Sol bek oyuncusu, 23. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalırken Jakobs'un yerine Berkan Kutlu oyuna dahil oldu.

BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE YOK

Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ismail Jakobs'un sahalardan ne kadar uzak kalacağı da belli oldu. TRT Spor'un haberine göre 25 yaşındaki sol bek, sahalardan 1 ay uzak kalacak. Jakobs buna göre önümüzdeki hafta Beşiktaş ile oynanacak olan derbi maçında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ