Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! 'Neredeyse imkansız' deyip duyurdular

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürüdren son şampiyon Galatasaray için İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların transferi neredeyse 'imkansız' olan bir oyuncu için devreye girdiği iddia edildi. İşte detaylar.

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! 'Neredeyse imkansız' deyip duyurdular

Geçen sezonu hem Süper Kupa hem de Süper Lig kupasıyla kapatan Galatasaray gelecek sezon için hazırlıklar sürüyor. Yeni sezonda 25.şampiyonluğu hedefleyen sarı-kırmızılılar bir yandan da Avrupa rekabet edebilecek bir kadro kurmanın hazırlığında. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. O iddialara bir yenisi de İtalyan basınından geldi. 

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz, İngiltere'de!

ASLAN DEVREYE GİRDİ

La Stampa gazetesinin "Galatasaray Sanabria'yı istiyor. Torino'ya yeniden teklif var" manşetli haberinde, sarı-kırmızılıların Paraguaylı forvet Antonio Sanabria'yı istediğini yazdı. 

NEREDEYSE İMKANSIZ

Haberde 'Türk kulübü Paraguaylı golcüyü düşünüyor. Ancak Paolo Vanoli transfer edilemez olduğunu düşünüyor.' ifadeleri yer alırken oyuncunun da şimdilik Torino'da kalmak istediği belirtildi.

Oyuncunun Süper Lig'e gitmesi halinde Torino'nun hücum hattını yeniden inşa etmesi gerektiği vurgulanan haberde dikkat çeken başka bir iddia daha yer aldı.

Galatasaraydan flaş transfer hamlesi Neredeyse imkansız deyip duyurdular

YEDEĞİ DEĞİL, YANINA

Haberde, Okan Buruk'un, Michy Batshuayi'yi Mauro Icardi'nin yerine değil yanına istediği ve Buruk, Batsman'la görüşmesinde "seni asıl forvet olarak düşünüyorum" dediği iddia edildi.

 

YORUM YAZ