Galatasaray'dan Avusturya'da yüksek tempo! Icardi toparlandı...

İkinci etap kamp çalışmalarını da Avusturya’da sürdüren Galatasaray, günü çift idmanla tamamladı. Sarı-Kırmızılılar, 3 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçına yoğun tempoyla hazırlanıyor. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi de ikinci etap kamp çalışmalarında bambaşka bir görüntüyle ortaya çıktı.

Galatasaray'dan Avusturya'da yüksek tempo! Icardi toparlandı...

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Irdning bölgesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Topla ısınmayla başlayan sabah idmanı, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi. Galatasaray, akşam saatlerinde de çift kale maç yaparak çalışmalara devam etti. Okan hoca, her iki antrenmanda da oyuncularının ortaya koyduğu hırs ve mücadeleden çok memnun kaldı.

Haberin Devamı

MİLLİ YILDIZLAR TAKIMA KATILDI

Galatasaray’ın ikinci etap kampında Milli Takım oyuncuları da yer aldı. Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı’nın idmanlara katılması, Okan hocanın keyfini yerine getirdi. Copa America’da Kolombiya Milli Takımı’nın formasını giyen ve turnuva sonrası tatile çıkan Davinson Sanchez ise takıma Florya’da dahil olacak.

Galatasaraydan Avusturyada yüksek tempo Icardi toparlandı...

ICARDI SONUNDA TOPARLANDI

Eşiyle yaşadığı ayrılık süreci nedeniyle zor günler geçiren Mauro Icardi, ilk kamp gününden bu yana oldukça mutsuz ve keyifsiz görünüyordu. Aradan geçen günlerde hem yönetim hem teknik ekip hem de takım arkadaşları Icardi’yi hiç yalnız bırakmadı. Özellikle kaptan Muslera, Arjantinli yıldıza her fırsatta destek verdi ve yanında olduklarını gösterdi.

Haberin Devamı

İkinci etap kamp çalışmalarında ise bambaşka bir Icardi ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu artık gülerken, arkadaşlarıyla şakalaşırken ve son derece hırslı bir şekilde çalışırken görülüyor. Galatasaray’da ilk kez bir sezon öncesi kampına katılan ve çok fit görünen Icardi’nin nasıl bir performansla sezona giriş yapacağı merak konusu.

 

Galatasaraydan Avusturyada yüksek tempo Icardi toparlandı...

YORUM YAZ