Galatasaray'da Yusuf Demir'in gol ve asist sevinci

Galatasaray'ın başarılı kanat oyuncusu Yusuf Demir, 4-1 kazandıkları Boluspor maçının ardından konuştu, "Takım adına ve kendi adıma çok mutluyum. Biz her gün idmanda ve maçta Okan hocamızın verdiği görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şansları değerlendirmeye çalışıyoruz. " dedi.

Galatasaray'da Yusuf Demir'in gol ve asist sevinci

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. maçında konuk olduğu Boluspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'da Yusuf Demir, 90 dakikanın ardından konuştu. Maçı 1 gol, 2 asistle tamamlayan ve bulduğu şansı iyi değerlendiren Yusuf Demir, yükselişinin devam etmesini umduğunu belirtti, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Okan hocamızın verdiği görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz'

"Zor bir deplasmandı. Kar yağdı. Zemin iyi değildi ama önemli bir üç puan aldık. Takım adına ve kendi adıma çok mutluyum. Biz her gün idmanda ve maçta Okan hocamızın verdiği görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şansları değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün bir gol ve iki asist yaptım. Çok mutluyum. İnşallah devamı gelir."

 

YORUM YAZ