Galatasaray'da Wilfried Zaha'dan olay itiraf: Bunu kimse bilmiyor...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fildişi Sahilli futbolcu, yaptığı açıklamada çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Galatasaray'da Wilfried Zaha'dan olay itiraf: Bunu kimse bilmiyor...

Bu sezon geçen yıla göre daha büyük beklentilerle sahaya çıkacak olan Wilfried Zaha, artık hiç olmadığı kadar iddialı. Geldiği günden bu yana çok şeyin değiştiğini belirten Fildişi Sahilli yıldız, Ajans 1905’e verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 42 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

Galatasarayda Wilfried Zahadan olay itiraf: Bunu kimse bilmiyor...

İŞTE ZAHA'NIN AÇIKLAMALARI:

“Palace’taki son sezonum çok yorucuydu. Sakatlandıktan sonra geri dönebilmek için çok acele ettim. Üst üste birkaç kere sakatlandım, bu benim için hiç normal değildi. O zamana kadar pek sakatlanmayan biriydim. Buraya geldiğimde de sakattım ilk başta. Bunu kimse bilmiyor ama ilk çıktığım maçta hamstring sakatlığım vardı. Oynamak istiyordum...”

‘ROMA 1 GÜNDE KURULMADI’

“10 yıl kadar oynadım Palace’ta. Galatasaray’a geldiğimde çok yüksek beklentiler vardı. Burada da o oyuncu olmak için önce inşa etmek gerekiyor. Öz güveni yakaladığınızda, hocanızı da arkanıza alınca sürekli çalım atıyor, şut atıyor göreceksiniz beni. Daha ilk sezonumdu. Şampiyon olduğumuz için mutluyum, tüm maçlarda oynamamış olsam da. Roma bir günde inşa edilmedi. Adım adım ilerlememiz gerekiyor. Her maç daha fit olacağım, daha fazla çalım atıyor, top sürüyor olacağım. Goller de gelecek. Kendimi daha çok göstereceğim. Beni biraz bekleyin sadece.”

Haberin Devamı

‘BEN BİR CANAVAR DEĞİLİM’

“Ben mükemmeliyetçi biriyim. İnsanlar bana sürekli şikayet ediyorsun der. Hayır ben mücadeleciyim. Maç içerisindeyken çok tutkulu bir insanım. İnsanlar beni farklı görüyor olabilirler ama beni tanımak zor değil. Aynı zamanda kendimi herkese açmıyorum, bunu kabul etmeliyim. Beni çok güleç bulmayabilirsiniz ama benimle rahatça arkadaş olabilirsiniz. Ben bir canavar değilim.”

YORUM YAZ