Galatasaray'da Wilfried Zaha şoku! Kadroya alınmadı, yollar ayrılıyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Takımın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, ligin ilk maçında oynanan Hatayspor müsabakasının kadrosuna yer almadı...

Galatasaray'da Wilfried Zaha şoku! Kadroya alınmadı, yollar ayrılıyor

Galatasaray'da son dakika... Sarı-kırmızılı ekipte geleceği merak edilen Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha, Süper Lig'in 1. haftasında oynanan Hatayspor maçı kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Skorer'in haberine göre; Zaha transfer görüşmelerindeki ilerleme nedeniyle Hatayspor maçının kadrosuna alınmadı.. Yaşanabilecek bir sakatlık nedeniyle bu karar alındı. Zaha ayrılmaya çok yakın.

Galatasaray'ın yıldızı Zaha'dan mest eden gol!

ZAHA'DAN OLAY CEVAP

Bir taraftar sosyal medyadan, Zaha hakkında paylaşılan gönderiye "Evine dön, negatif enerjini de beraberinde götür. ailemizde böyle sorunlu bir oyuncuya ihtiyacımız yok." yorumunu yaptı.

Wilfried Zaha ise söz konusu taraftara, "Kapa çeneni" yanıtını verdi.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA SONA ERECEK

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

Galatasarayda Wilfried Zaha şoku Kadroya alınmadı, yollar ayrılıyor

PERFORMANSI

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Manchester United ve Cardiff City'de de oynadı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 33 maça çıktı. Wilfried Zaha bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Zaha, Galatasaray forması ile 43 maça çıktı ve 10 gol 5 asitlik performans sergiledi.

YORUM YAZ