Galatasaray'da uzun yıllar sonra bir ilk! Okan Buruk’un yüzünü güldüren gelişme

Uzun yıllar sonra Galatasaray, sezon başına kampına neredeyse tüm yıldızlarıyla katılıyor. Milli Takım oyuncuları haricinde tüm futbolcular Avusturya kampına götürüldü. Bu tablo en çok da Okan Buruk’un yüzünü güldürdü.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürecek olan Galatasaray’ın kamp kadrosu açıklandı. Sarı-Kırmızılılar’ın Avusturya’da yapacağı kampın ilk etabı 9 Temmuz - 18 Temmuz tarihleri arasında Geinberg bölgesinde gerçekleştirilecek. Aslan, bu tarih aralığında 3 hazırlık maçı oynayacak. Kampın ikinci etabı ise 22 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında Irdning bölgesinde yapılacak. Sarı-Kırmızılı takım, bu aralıkta da 2 hazırlık karşılaşmasında sahada olacak. Uzun yıllar sonra Milli Takım oyuncuları haricinde tüm yıldızların yer aldığı ve Okan Buruk’un yüzünü güldüren kamp kadrosunda şu isimler var:

Haberin Devamı

Gençleri de götürdüler

Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.

Galatasarayda uzun yıllar sonra bir ilk Okan Buruk’un yüzünü güldüren gelişme

Aslan, D Smart’la sahada

Galatasaray’ın hazırlık ve Avrupa Kupaları Ön Eleme Turu maçlarını ekrana getiren D-Smart, bu sezon da Sarı-Kırmızılılar’ı ilk kez canlı yayında seyirciyle buluşturacak. Son şampiyon, 11-27 Temmuz tarihleri arasında LASK Linz’in ev sahipliğindeki organizasyonda 5 maç yapacak. Aslanlar, LASK Linz’in yanı sıra Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile de maçlar yaparak yeni sezona hazırlanacak. Galatasaray’ın hazırlık maçlarının tamamı sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta?

11 Temmuz Perşembe

20.30 - Lask Linz - Galatasaray

15 Temmuz Pazartesi

20.30 - Galatasaray - Fortuna Düsseldorf

18 Temmuz Perşembe

20.30 - Galatasaray - Trencin

24 Temmuz Çarşamba

20.30 - Galatasaray - Lecce

27 Temmuz Cumartesi

20.30 - Galatasaray - Parma

5 YILDIZIN BİLETİ KESİLDİ!

YORUM YAZ