Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika!

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yer alan yıldız oyuncu için kritik bir son dakika açıklaması geldi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika!

Galatasaray'da yeni sezon kadro çalışmaları sürüyor. Hem gidecek hem de kadroya katılacak isimler konusunda hareketli bir dönemden geçiliyor.

Haberin Devamı

ZANIOLO'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Aslan’ın 24 yaşındaki futbolcusu Nicolo Zaniolo, ayrılık kararını net şekilde açıkladı. İtalyan basınına konuşan genç yıldız, ülkesine geri dönmek istediğini belirterek, “Atalanta mı, Fiorentina mı bilmiyorum. Sadece ülkeme geri dönmek istiyorum. Bunu menajerime de söyledim. Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, bu konuda gayet iyimserim” ifadelerini kullandı. Galatasaray’ın bonservisine 15 milyon Euro ödediği Zaniolo, sezon başında 5 milyon Euro’ya Aston Villa’ya kiralanmıştı. İtalyan futbolcu için şimdi de en az 20 milyon Euro’luk bir bonservis geliri beklentisi var.

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika

AMRABAT'TA SÜRPRİZ GELİŞME

Cim Bom’un orta sahadaki adaylarından biri olan Sofyan Amrabat, Manchester United’ta kalmaya hazırlanıyor. Faslı futbolcunun, İngiliz deviyle 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. Galatasaray, hem Amrabat hem de kulübü Fiorentina ile bir süredir görüşüyordu. Hatta bir ara Nicolo Zaniolo’nun takası gündeme gelmişti. United ise hocası Ten Hag’ın kararını bekliyordu. Hollandalı teknik adam yönetime, Amrabat’ın kalmasını istediğini söyleyince Premier Lig temsilcisi araya girerek anlaşmayı büyük ölçüde tamamladı. Bu gelişme üzerine Galatasaray cephesi şimdilik listedeki alternatif isimlere yönelme kararı aldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika

BATSHUAYI'YE GERİ SAYIM

Resmi transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Galatasaray’da tüm gözler, anlaşma sağlanan ilk isim olan Michy Batshuayi’ye çevrildi. Galatasaray’da transfer operasyonunu yöneten İbrahim Hatipoğlu, Belçikalı santrforu çok beğendiklerini, menaceriyle yaptıkları görüşmelerde büyük aşama katettiklerini, transfer döneminin açılmasıyla resmi imzaları atmayı planladıklarını dile getirmişti. Sarı- Kırmızılılar şimdi Batshuayi’nin boşa çıkmasını bekliyor. Tecrübeli golcünün Fenerbahçe ile olan mukavelesi 30 Haziran’da sona erecek. Galatasaray, 1 Temmuz itibarıyla oyuncuya sözleşme imzalattırmayı ve 3 Temmuz’da idmana çıkarmayı hedefliyor.

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika

OĞUZ AYDIN'DA SON DAKİKA

Merakla beklenen transfer hamlelerinden biri de Oğuz Aydın için Galatasaray ile Alanyaspor arasında gerçekleşiyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, bizzat devreye girerek Alanyaspor cephesiyle görüştü. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise konuyla ilgili Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Galatasaray ve Beşiktaş ile bu konuda bir konuşmamız oldu; sadece bir konuşmaydı. Masaya oturmadık. İki kulüple de bir pazarlığımız olmadı” dedi.

Haberin Devamı

EL SIKIŞILDI İDDİASI

Buna rağmen Galatasaray’a yakın kaynaklar, iki kulübün 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığını iddia ediyor. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun da Galatasaray’ı seçtiği ifade ediyor.

 

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz... Yıldız oyuncuda son dakika

YORUM YAZ