Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz! Orta sahada büyük değişim...

Son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, dün Florya'da masadaki isimlerin durumuna ilişkin bir toplantı gerçekleştirirken Sarı-Kırmızılılar'da özellikle orta alanda büyük bir değişim yaşanması bekleniyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz! Orta sahada büyük değişim...

Galatasaray'da Beşiktaş'a karşı alınan 5-0'lık Süper Kupa yenilgisinin ardından transfer çalışmaları kararlılık kazanmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon kadrosu adına transfer görüşmeleri için temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, dün Florya’daydı. Sarı-Kırmızılılar, yeni transfer görüşmeleri için bir araya gelirken, masadaki isimler hakkında yeniden toplantı gerçekleştirildi. Hatipoğlu’nun, transferler için yoğun bir şekilde mesai harcadığı bilgisine ulaşıldı.

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz Orta sahada büyük değişim...

OLIVEIRA'YA TALİP ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan, bir dönem kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira’nın adı uzun bir süredir gönderilecekler arasında yer alıyor. Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi kalan Portekizli yıldız oyuncunun geleceği ise merak konusuydu. Gelen haberlere göre 32 yaşındaki futbolcu için Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor devreye girdi. Cim Bom’un da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı
Galatasaray, beklenen transferi açıkladı!

SARA RESMEN AÇIKLANDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City forması giyen Gabriel Sara’yı önceki gece İstanbul’a getirdi. Brezilyalı oyuncuyu taşıyan uçak, saat 21.30 dolaylarında Norwich Havalimanı’ndan havalandı ve 00.20 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Sara’yı taşıyan uçakta Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kavukcu’da yer aldı. Brezilyalı oyuncu, havalimanından çıktıktan sonra herhangi bir açıklamada bulunmazken kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı.

Cim Bom, Sara transferini KAP’a bildirdi... Galatasaray, Brezilyalı oyuncu için 18 milyon Euro ödeyecek. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcu ile 2024-25 sezonundan başlayarak 5 sezon için anlaşmaya vardı. Sara, her bir futbol sezonu için net 2 milyon 750 bin Euro sezonluk ücret alacak. Geçtiğimiz sezon Norwich City formasıyla 53 resmi maça çıkan Sara, 14 gol ve 13 asistlik performans gösterdi.

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz Orta sahada büyük değişim...

ŞİMDİ GÖZLER SZMODICS TRANSFERİNDE

Galatasaray, geçen sezondan beri on numara arayışlarına devam ediyor. Aradan geçen süre içerisinde Sarı-Kırmızılılar, birçok isim ile görüşme sağladı. Cim Bom’un listesine son giren isim ise İngiltere’den oldu. Championship ekiplerinden Blackburn’de görev yapan Sammie Szmodics ile Galatasaray’ın ilgilendiği öne sürüldü. 2 yıl daha kontratı bulunan İrlandalı futbolcu için 10 milyon Euro’ya yakın bir bonservis talep edildi. Galatasaray Yönetimi ise 28 yaşındaki futbolcuyu çok daha düşük bir rakama kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

TEKLİF 7 MİLYON EURO

Gelen haberlere göre yıldız oyuncunun, kiralanması da ihtimaller arasında değerlendiriliyor. Fakat transferin, satın alma ile gerçekleşmesi halinde ise Aslan’ın, 7 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Galatasarayda transfer çalışmaları tam gaz Orta sahada büyük değişim...

YORUM YAZ