Galatasaray'da son dakika Guelo Doue gelişmesi! Transfer bitiyor...

Yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında sağ bek transferini bitirmeye odaklanan Galatasaray, gündemindeki Guelo Doue için ilk teklifinin reddedilmesi sonrası yeni teklifini Rennes'e sundu.

Galatasaray'da son dakika Guelo Doue gelişmesi! Transfer bitiyor...

Galatasaray'da yeni sezon kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, orta saha ve sağ bek transferini bir an önce biritmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

GÜNDEM DOUE

Galatasaray'ın sağ bek transferinde son dönemde öne çıkan isim Rennes forması giyen Guela Doue oldu. Aaron Wan-Bissaka transferinde Manchester United'ın inadını kırmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar, rotayı tamamen Doue'ye çevirmiş durumda.

Galatasarayda son dakika Guelo Doue gelişmesi Transfer bitiyor...

RENNES İLE İLK TEMAS OLUMSUZDU

Galatasaray’ın sağ bek transferinde en çok istediği isimlerden biri Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes forması giyen Guela Doue’ydi. Cim Bom daha önce 1 senelik kontratı kalan 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilmek adına kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli önermişti. Ancak yapılan bu teklif reddedildi.

İŞTE YENİ TEKLİF!

Hâl böyle olunca Galatasaray cephesi ise teklifini yükseltti. Sarı-Kırmızılılar, söz konusu rakamı 7 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Fransız ekibinin bu öneriye sıcak baktığı belirtilirken transferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Guelo Doue gelişmesi Transfer bitiyor...

YORUM YAZ