Galatasaray'da Sergio Oliveira krizi! Kolay olmayacak...

Galatasaray'ı yeni sezon kadrosunda düşünmediği ve yollarını ayırmak istediği Sergio Oliveira konusunda zor bir süreç bekliyor. Yıldız oyuncunun şu ana kadar kendisine gelen teklifleri reddettiği belirtiliyor.

Galatasaray'da Sergio Oliveira krizi! Kolay olmayacak...

Galatasaray'da yabancı kuralı da düşünüldüğünde bazı yıldız isimlerle yolların ayrılması bekleniyordu. Bu isimlerin başında gelen Sergio Oliveira konusunda henüz istenen sonuç alınabilmiş değil.

Haberin Devamı

TEKLİFLERE RET!

Sezon içerisinde Okan Buruk ile sorunlar yaşayan, bir süre kadro dışı kaldıktan sonra takıma geri dönen Sergio Oliveira, Galatasaray’ın satış listesinde. Ancak yıllık 2.7 milyon Euro’ya oynayan tecrübeli futbolcu şu ana kadar gelen teklifleri elinin tersiyle itti.

Galatasarayda Sergio Oliveira krizi Kolay olmayacak...

KRİZE NEDEN OLDU

Portekizli yıldızın, Galatasaray’dan gelen “Sözleşme feshi” teklifini de kabul etmediği ve “Takımda kalarak savaşmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, şu sıralarda Oliveira krizini çözmenin de bir yolunu arıyor. Çünkü yeni transferlere yer açmak için Galatasaray’ın en az 4-5 yabancı oyuncusuyla yolları ayırması gerekiyor.

 

Galatasarayda Sergio Oliveira krizi Kolay olmayacak...

YORUM YAZ