Galatasaray'da sahne yine Michy Batshuayi'nin! Geri dönüşün mimarı...

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Young Boys ile karşılaşan Galatasaray'ın yedek golcüsü Michy Batshuayi, yine sonradan girdiği bir maça yaptığı etkiyle fark yarattı. Belçikalı golcü, 7 dakika içinde attığı 2 golle maç içerisinde skorun 2-2'ye gelmesini sağlayan isim olsa da ev sahibi ekip, son dakikalarda bulduğu penaltı golüyle sahadan 3-2'lik sonuçla galip ayrıldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Young Boys ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken ikinci yarıda skorun 2-2'ye gelmesini sağlayan isim Michy Batshuayi olmuştu. Daha sonra ev sahibi ekip, son dakikalarda bulduğu penaltı golüyle sahadan 3-2'lik sonuçla galip ayrılan taraf oldu. 

Haberin Devamı

66'DA OYUNA GİRDİ

Michy Batshuayi, Galatasaray'ın deplasmanda Young Boys ile karşılaştığı mücadeleye yedekler arasında başlamıştı. Belçikalı oyuncu, 66. dakikada Elias Jelert'in yerine oyuna dahil oldu. Galatasaray'ın aldığı risk, çok kısa sürede sonuç verdi.

Galatasarayda sahne yine Michy Batshuayinin Geri dönüşün mimarı...

GİRER GİRMEZ GOLÜNÜ ATTI

Michy Batshuayi'nin oyuna girmesiyle golün gelmesi bir oldu. Belçikalı golcü, 66. dakikada Galatasaray'ın sol kanattan kullandığı kornerde ön direkte dokunulan topu arka direkte uygun pozisyonda bitirerek takımı adına farkı 1'e indirmeyi başardı.

Galatasarayda sahne yine Michy Batshuayinin Geri dönüşün mimarı...

7 DAKİKADA SKORU EŞİTLEDİ

Galatasaray'ı ümitlendiren Batshuayi, çok geçmeden yeniden sahneye çıkarak takımına beraberliği getirdi. 72. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası ön çizgisinde kafayla indirdiği topu kontrol eden Michy Batshuayi, ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla takımının skoru eşitlemesini sağlamıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda sahne yine Michy Batshuayinin Geri dönüşün mimarı...

Süper Lig'de Hatayspor karşısında sonradan oyuna dahil olarak takımının galibiyet golünü atan Michy Batshuayi, Galatasaray ile çıktığı ilk Avrupa kupası maçında da 7 dakikada 2 gol atmayı başardı.

 

Galatasarayda sahne yine Michy Batshuayinin Geri dönüşün mimarı...

YORUM YAZ