Galatasaray'da planlar alt üst oldu! Transfer sekteye uğradı...

Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk tur maçında dün akşam Young Boys’a 3-2 kaybeden Aslan’ın planı bozuldu. Yaklaşık 30 milyon Euro’luk gelir elde etmeyi garantilerip transferde kesenin ağzını açmayı planlayan Aslan, 27 Ağustos’taki rövanşta işleri değiştirmeye çalışacak.

Galatasaray'da planlar alt üst oldu! Transfer sekteye uğradı...

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off turundan dahil olan Galatasaray, dün akşam ilk maçta İsviçre ekibi Young Boys’a konuk oldu. Young Boys; 4. ve 45+4. dakikalarda Monteiro’nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 66. dakikada oyuna giren Batshuayi, 1 dakika içinde golünü attı. 72. dakikada bir kez daha gol bulan Batshuayi maça 2-2 eşitliği getirdi. 84. dakikada Abdülkerim Bardakcı, VAR uyarısıyla gelen kararla ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Hakemin penaltı kararı sonrası 86. dakikada Ugrinic golü buldu. Mücadele, 3-2 İsviçre ekibi lehine sona erdi.

Haberin Devamı

GAZA BASILACAK...

Bu sonuçla Cim Bom’un planları alt üst oldu. Devler Ligi’nde gruplara kalıp yaklaşık 30 milyon Euro’luk geliri kasasına koymayı garantilemeyi amaçlayan Aslan, şansını 27 Ağustos’ta İstanbul’daki rövanşta zorlamyı planlıyor. Galatasaray, kendi evinde turlayıp sonrasında transferde gaza basmayı planlıyor.

Galatasarayda planlar alt üst oldu Transfer sekteye uğradı...

6 YIL SONRA AYNI SERİ!

Cim Bom, son dönemde Avrupa’da oynadığı deplasman maçlarını kazanmakta bir hayli zorlanıyor. Son 3 Avrupa kupası maçını kaybeden Sarı-Kırmızılılar, dün akşam bu seriyi 4’e çıkardı. Galatasaray, benzer bir seriyi Kasım 2015-Kasım 2018 arasında yaşarken, o dönem de deplasmanda üst üste 4 mağlubiyet almıştı.

Galatasarayda planlar alt üst oldu Transfer sekteye uğradı...

YORUM YAZ